Look up in wonder
Image default
Arts / Photography

De schuldenaar en de schuldhulpverlener

Schulden zijn snel gemaakt als je eenmaal begint met het doen van aankopen, waar je eigenlijk geen geld voor hebt. Lenen hoeft niet direct een probleem te vormen voor je financiële situatie, aangezien het geleende geld ook als investering gebruikt kan worden. Op die manier los je je eerder gemaakte schulden af en maak je winst. Toch blijven veel studenten na hun studie zitten met een hoge studieschuld of krijgen schuldenaren problemen bij het maandelijks rondkomen van hun inkomen. Hoe kun je er dan nog voor zorgen om van je schulden af te komen?

Schuldhulpverlening is dé uitkomst om meer inzicht te krijgen in je schulden, inkomsten en uitgaven. De schuldhulpverlener weet precies hoe er omgegaan kan worden met schulden en wat de mogelijkheden zijn om de schulden af te lossen. Echter, vaak is het lastig om vraag en aanbod op deze markt samen te laten komen door een gebrek aan schuldhulpverleners. Professional Partners vervult om die reden een spilfunctie op deze markt door de vraag naar schuldhulpverleners door overheidsinstellingen samen te laten komen met het aanbod van deze maatschappelijke helden. Wil jij het verschil maken in de samenleving en iets kunnen betekenen voor je medemens? Kies er dan voor om opgeleid te worden door Professional Partners en wees verzekerd van een baan in de schuldhulpverlening. Wij brengen je in contact met de opdrachtgevers, waaronder gemeenten, provincialen en welzijnsorganisaties, waarna je al snel aan de slag kan gaan in de Vacature schuldhulpverlener.

Regelmatig staat er een vacature schuldhulpverlening gemeente open, waar niet altijd geschikte kandidaten voor te vinden zijn. Om die reden zorgt Professional Partners ervoor om de juiste professionals op de juiste plekken te alloceren op het moment dat dat nodig is. Ben jij de held in het maatschappelijk domein, die het verschil maakt? Aarzel niet langer en bezoek de website van Professional Partners voor alle opleidingsmogelijkheden en baankansen.

https://professionalpartners.nl/