Look up in wonder
Image default
Arts / Photography

Op welke manier verduurzaam jij?

Duurzaamheid is een onderwerp dat steeds vaker centraal staat in praatprogramma’s, discussies en kranten, want het speelt een belangrijke rol in allerlei aspecten van ons leven. Waar de één ervoor kiest om vegetariër te worden en amandelmelk te drinken om de veestapel te kunnen verkleinen, investeert de ander in diervriendelijke cosmetica en anti-wegwerpspullen om een milieuvriendelijke bijdrage te kunnen leveren. Weer een andere mogelijkheid om mee te gaan met de eeuw van verduurzaming is om je te verdiepen in groene energiebronnen, zoals warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. Wijsman Duurzaam maakt van deze ideeën en dromen werkelijkheid door je meer informatie te verschaffen over deze groene energiebronnen en de juiste onderdelen bij jou thuis te bezorgen en installeren. Meer weten? Lees hieronder dan snel verder.

Wat moet je weten over zonnepanelen?

Bestaan er meerdere soorten zonnepanelen, wat kosten zonnepanelen en kan ik zonnecellen kopen? Wijsman Duurzaam kan zich voorstellen dat je met veel vragen zit over het investeren in zonnepanelen en voorziet je graag van de juiste antwoorden op de website. Zonnepanelen bestaan zeker in verschillende soorten en maten; zo bestaan er onder andere mono- en polykristallijne zonnepanelen. Het voornaamste verschil tussen deze twee is dat het polykristallijne zonnepaneel bestaat uit allerlei stukjes monokristallijn zonnepaneel, waardoor het minder rendement oplevert per vierkante meter. Daar tegenover staat een zeer aantrekkelijke prijs, want aan het monokristallijne zonnepaneel is dan ook een ander prijskaartje verbonden.

Monokristallijn of toch polykristallijn?

Ben jij benieuwd welk zonnepaneel past bij jouw woning, bedrijfspand of ander gebouw waarop je graag zonnepanelen zou willen laten installeren? Vraag dan om advies aan de experts van Wijsman Duurzaam via de website, waar zij jou graag te hulp staan en je adviseren in de mogelijkheden. Ook voor meer informatie over warmtepompen en zonneboilers ben je op de website van Wijsman Duurzaam aan het juiste adres.

https://www.wijsmanduurzaam.nl/