Look up in wonder
Image default
Arts / Photography

Dakbeheer van hoge kwaliteit

Hoewel de zon de afgelopen dagen flink aan het schijnen is, kunnen de meesten zich de sneeuw van vorig weekend nog goed herinneren. Een aantal zullen zelfs last ervaren hebben van de hevige sneeuwval in de vorm van lekkage. Daken worden dagelijks namelijk blootgesteld aan diverse weersomstandigheden, zoals zonneschijn en sneeuwval, waardoor de staat van het dak kan verslechteren. Denk hierbij maar eens aan scheuren in de dakpannen of verplaatste nokvorsten als gevolg van windstoten. Het is om die reden goed mogelijk dat er een expert op het gebied van dakbeheer langs moet komen om het dak eens onder de loep te nemen. Zou het kunnen zijn dat er daklekkage is ontstaan of zou het dak weer een keer gereinigd kunnen worden, nu er mossen aan het groeien zijn op de dakpannen? In dit artikel leest u meer over de diverse dakdiensten van Dakbeheer Hermans.

Vermoedt u daklekkage?

Daklekkage is een veelvoorkomend fenomeen, dat kan ontstaan na scheurvorming in dakpannen of verplaatste dakpannen door verschillende weersomstandigheden. Hoewel het verleidelijk lijkt om weinig aandacht te besteden aan de lekkage dak, kan onverschilligheid de schade alleen maar verergeren. Wie het repareren van het lek namelijk uitstelt, zal alleen maar opgezadeld worden met grotere schade, omdat deze meer en meer toe zal nemen. De Dakdekkers van Dakbeheer Hermans nemen deze klus daarom graag van u over en herstellen de schade voor u! Neem vooral ook een kijkje op de website voor meer informatie over de manier waarop de dakdekkers te werk gaan.

Mossen en algen verwijderen

Naast mogelijke lekken als gevolg van neerslag of windstoten kan het ook zo zijn dat het dak toe is aan een flinke reinigingsbeurt. Ook dan bent u bij Dakbeheer Hermans aan het juiste adres, want in een handomdraai wordt het dak schoongepoetst en gereinigd met behulp van professionele apparatuur.

https://www.economy.nl/