Look up in wonder
Image default
Arts / Photography

Een onweerstaanbaar, nieuw kapsel

Ben jij al een tijdje niet meer tevreden over je huidige kapsel of heeft de kapper tijdens de vorige knipbeurt niet goed geluisterd naar jouw wensen voor de nieuwe coupe? Dan wordt het tijd om eens een bezoekje te brengen aan One Kappers. Deze kapsalon in delft besteedt uitgebreid aandacht aan jouw voorkeuren en denkt met je mee om het ideale kapsel te bewerkstelligen. Op die manier kom jij nooit meer voor teleurstellingen te staan, kun je langdurig genieten van een verbluffend kapsel en kom je stralend voor de dag met mooie lokken.

Hoe ziet de knipbeurt eruit?

Wanneer jij binnenstapt bij One Kappers, zal je met open armen ontvangen worden. De kappers nemen alle coronamaatregelen in acht om jou zo prettig mogelijk van dienst te kunnen zijn en zullen aandachtig jouw coronakapsel onder handen nemen. Dat betekent echter niet dat direct de schaar in het haar gezet zal worden, want het is van belang om van tevoren overeen te komen over het eindresultaat. Welke ideeën heb jij zelf over je nieuwe kapsel en wat waren in het verleden geen successen geweest? De kappers zullen naar je luisteren, met je meedenken en de juiste aanpak bepalen. Pas dan kan de behandeling écht van start gaan. Het haar zal gewassen worden met mogelijk een aanvullende hoofdhuidmassage, waarna de knipbeurt kan beginnen. Ben je tussendoor niet tevreden of toch onzeker over het eindresultaat? Kaart het dan vooral aan, zodat we verandering aan kunnen brengen!

Een afspraak maken

Kan jij niet wachten om weer naar de kapper te kunnen? Plan dan een afspraak in bij One Kappers of wandel binnen bij de kapper delft zonder afspraak. Wij zullen het haar met liefde behandelen en knippen met passie. Heb je nog vragen over de behandeling? Neem dan gerust contact op met onze kappers voor meer informatie!

https://www.onekappers.nl/