Look up in wonder
Image default
Arts / Photography

Online leren drummen

Onlangs mocht je tijdens de muziekles op het drumstel spelen, want de school heeft voor een paar weken een Elektrisch drumstel huren. Je had het nog nooit gedaan, maar na een korte uitleg kon je al snel een aantal deuntjes spelen. Als drummer van een band moet jij het tempo bepalen en zorg jij ervoor dat het een harmonisch geheel wordt. De taak van een drummer is dus niet onbelangrijk en om die reden wordt van een drummer (en uiteraard ook van alle andere muziekkanten) een uitstekend ritmegevoel verwacht. Hier hoef je helemaal geen aangeboren talent voor te hebben, want alles kun je leren! Deze insteekt hebben wij ook bij Online Drumles, waardoor jij binnen de kortste keren de sterren van de hemel kan drummen.

Online Drumles in een muziekschool online, die zich inzet voor leerlingen die gemotiveerd zijn meer te leren over drummen. Wij bieden online muziekles, bestaande uit begeleiding door een docent maar ook middels livestreams en bladmuziek leer jij jezelf te ontwikkelen. Door onze kennis en ervaring met beginnende en gevorderde drummers kunnen wij jou op jouw niveau en tempo begeleiden, waardoor je in korte tijd al veel kan leren. Wij delen de passie voor drummen en brengen jou graag de kneepjes van het vak bij. Bovendien spelen wij in op eigen initiatieven en ook proberen wij er een leuke, leerzame les van te maken.

Net zoals jouw school heeft gedaan, heb jij ook de mogelijkheid om bij ons een elektrisch drumstel te huren. Wanneer je namelijk een halfjaarlijks abonnement afsluit, wordt er een drumstel meegeleverd als je dat wenst. Ook kun je een proefabonnement aangaan om te kijken of drummen bij jou past en of je je hierin verder wil ontwikkelen. Wij motiveren je om uitdagingen aan te gaan en begeleiden je in het leerproces.

http://onlinedrumles.nl/