Look up in wonder
Image default
Arts / Photography

Wat is een elektronische sigaret?

De elektronische sigaret zou hét gezonde alternatief zijn van de gewone sigaret. Steeds meer rokers gaan dan ook over op de elektronische variant van de sigaret. Maar wat is een elektronische sigaret nu precies? En waar kun je elektronische sigaretten kopen?

Wat is het?

Een elektrische sigaret is een sigaret die werkt door middel van een oplaadbare batterij. Je hoeft de sigaret dus niet aan te steken met een vuurtje. Een elektronische sigaret lijkt op een gewone sigaret, met als verschil dat het roken van een elektronische sigaret minder schadelijk is voor je gezondheid. Een elektronische sigaret bevat namelijk geen schadelijke stoffen zoals koolmonoxide, teer en andere kankerverwekkende stoffen. Afhankelijk van wat je wilt kan een elektronische sigaret ook nicotine bevatten. Je kunt echter ook elektronische sigaretten kopen die geen nicotine bevatten. Je kan voor verschillende smaken gaan bij een elektronische sigaret, zoals appel of aardbei.

Waar kopen?

Je kunt elektronische sigaretten zowel in winkels als online kopen. In verschillende grote steden zitten tegenwoordig winkels waar je terecht kunt voor elektronische sigaretten. Je kunt echter niet overal elektronische sigaretten kopen in winkels, het is dan ook handig om deze online te kopen. Je kunt het beste online elektronische sigaretten vergelijken. Dan kun je namelijk op een snelle manier zien bij welke webshop je het meest goedkoop uit bent, en kun je heel wat geld besparen op de aanschaf van je elektronische sigaret. Ga je online bestellen, dan is elektronische sigaretten vergelijken dus aan te raden.