Look up in wonder
Image default
Arts / Photography

Tentamentraining voor juridische studies

 Persoonlijke en doelgerichte ondersteuning bij het studeren is in sommige gevallen zeer gewenst. Een studie aan het hoger onderwijs vereist dat je alle tentamens en alle vakken afsluit met een voldoende. Dat is doorgaans bij een studie die je ligt niet zo’n probleem. Alleen eens in de zoveel tijd komt er een vak langs waar je gewoon net even iets minder kaas van gegeten hebt. Voor dergelijke moeilijke tentamens kun je persoonlijke tentamentraining volgen van Scriptium.

Hulp bij rechtenstudies

Speciaal voor rechtenstudies als rechtsgeleerdheid, hbo-rechten, fiscaal recht en masters strafrecht & arbeidsrecht heeft Scriptium tentamentrainingen. Deze trainingen worden als groepstrainingen of juist als privétrainingen aangeboden.  Je kunt dus deelnemen samen met studiegenoten of juist een 1-op-1-training volgen zodat je al je persoonlijke vragen kan stellen en alle tijd krijgt voor jezelf. Via de website van Scriptium kun je eenvoudig een privétraining aanvragen, ook als daar in eerste instantie geen groepstraining voor wordt aangeboden. Scriptium heeft namelijk de mogelijkheid om voor elk mogelijk juridisch vak een specialist in te schakelen. Ze beschikken namelijk over een enorme groep juridische specialisten uit allerlei vakgebieden.

 

Andere vormen van hulp

Scriptium kan overigens niet alleen helpen bij moeilijke tentamens, ze bieden ook vele andere vormen van studiehulp. Voor je scriptie is er specifiek scriptiebegeleiding en scriptiecorrectie. Je kunt je scriptie laten nakijken op taal, structuur en inhoud door een juridische corrector. Zij zijn gespecialiseerd in het nakijken van juridische documenten en weten dus als geen ander hoe belangrijk het is dat het taalgebruik absoluut correct is. Een juridisch argument valt of staat met het taalgebruik en daar wordt dus ook niet lichtjes mee omgesprongen. De structuurcontrole betreft zinsbouw en samenhang op zinsniveau. Bij een inhoudscontrole wordt je document ook nog eens voorzien van gericht een diepgaand inhoudelijke commentaar waarmee je de inhoud van je scriptie kan optimaliseren. En dit allemaal binnen 20 uur, 48 uur of 7 dagen. Natuurlijk is er ook de persoonlijkere vorm van scriptiebegeleiding waarbij je de feedback live ontvangt.

 

Studiebegeleiding

Als je meer moeite hebt met de juridische stof in het algemeen, is er studiebegeleiding rechten. Deze vorm van studiebegeleiding is voor alle zaken die te maken hebben met studeren op hbo- of wo-niveau. Een studiebegeleider die gespecialiseerd is in rechten kan je helpen met alle studieonderdelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leren plannen, motiveren en stimuleren. Deze begeleiders hebben zeeën van kennis over juridische kwesties en actuele lesstof en kunnen je dus altijd met expertise bijstaan. Deze begeleiding is online via een digitale route of juist persoonlijk op locatie af te nemen. Ze komen naar je toe, of je kunt op een openbare plek afspreken als je dat liever hebt. Ga bijvoorbeeld samen naar de bibliotheek van je onderwijsinstelling om direct alle benodigde literatuur bij de hand te hebben.

 

Contact opnemen met Scriptium

Om direct hulp aan te vragen bij je juridische studie kun je het beste en mail sturen naar info@scripitum.nl. Een medewerker van Scriptium zal dan binnen 2 uur reageren en dan samen met je op zoek gaan naar welke vorm van hulp het beste aansluit bij wat je zoekt. Je kunt ook de contactpagina bezoeken om direct een telefoonnummer te krijgen.

 

 

 

 

 

http://scriptium.nl/