Look up in wonder
Image default
Arts / Photography

Next level virtual reality brillen

We zijn er onderhand een beetje bekend mee aan het raken, de immens populaire virtual reality brillen. Deze nieuwe vorm van entertainment is in korte tijd enorm gewild en je ziet dan ook veel mensen ineens met deze brillen rondlopen.

Maar wat is nu een goede vr bril die je kunt kopen? We helpen je daar natuurlijk graag bij.

Op dit moment zijn er eigenlijk drie brillen die er tussenuit springen in kwaliteit. We hebben het dan over de bekende Oculus Rift, de nieuwe HTC Vive en ook de nieuwe Playstation VR bril.

De Oculus Rift is de allereerste vr bril die ooit op de markt kwam. Ondertussen heeft de bril flink wat technische ontwikkelingen geahd en is deze voorzien van een aantal upgrades. Een erg goede bril, maar je hebt er wel geavanceerde software en hardware voor nodig.

De HTC Vive is ook een zeer goede vr bril. Volgens sommige experts zelfs de allerbeste bril die je op dit moment zou kunnen kopen in de vr shop. Een voordeel van deze bril van HTC is dat je deze kunt gebruiken zonder hele zware apparatuur te hoeven gebruiken, zoals bij de Rift van Oculus het geval is.

Een goede vr bril uit onverwachte hoek is de nieuwe Playstation VR. Deze bril kun je zoals je zou verwachten natuurlijk allen met een Playstation gebruiken. Een Playstation 4 om dan wel even precies te zijn. Dit is dus een nadeel van deze bril, maar een voordeel is natuurlijk dat Playstation en Sony wel echte game experts zijn. Wil je dus je vr bril kopen om vooral mee te gaan gamen, dan is dit een hele goede optie.