Look up in wonder
Image default
Arts / Photography

Het belang van een goede stalinrichting en het juiste materiaal.

Het wordt tegenwoordig met de dag belangrijker voor de mens dat dieren goed verzorgd worden en dat zij niet mishandeld of misbruikt worden. Ook is de kwaliteit van hun leefomgeving in één klap een enorm agendapunt geworden en zijn een hoop mensen bezorgd om de leefomstandigheden van de dieren, met name die van de dieren die in de landbouw gebruikt worden. Voor goede leefomstandigheden is een goede uitrustplek van groot belang en dit brengt ons eigenlijk direct bij de stal en de inrichting hiervan.

Een goede stalinrichtingis ook van groot belang voor de veehouder als hij/ zij de kwaliteit van de dierlijke producten zo hoog mogelijk wilt houden. In diezelfde periode (van 2005 tot 2010) zijn er een groot aantal adviesbureaus opgericht die gespecialiseerd zijn in de agrarische wereld om ervoor te zorgen dat de stalinrichting voor het vee zo goed mogelijk is. Een van deze adviesbureaus is Wijsman handels- en adviesbureau. Deze bureaus geven iedere agrarische medewerker (die ervoor open staat) agrarisch advies betreft hun bedrijf. Daarnaast biedt Wijsman haar klanten ook nog enkele producten (zoals koeborstels, voorkoelers, etc.) en diensten (bijvoorbeeld advies tot de stalinrichting) aan.

Sinds 2011 is Wijsman B.V. ook ingeschreven als een ‘Cowhouse’ dealer. Een Cowhouse dealer biedt met name producten aan die zowel duurzaam zijn als goed voor het vee (in dit geval dus de koeien). Deze producten zijn uitgerust/ ontwikkeld met de nieuwste technologieën die ervoor zorgen dat de producten een lange levensduur hebben en dat de omgeving van de koeien (het vee) aanzienlijk verbeterd wordt. Met deze producten kunt u er niet alleen voor zorgen dat het vee niks te kort komt, maar dankzij deze producten is het ook gelijk een stuk makkelijker om een goede stalinrichting te bewerkstelligen. Door de producten te gebruiken die een Cowhouse dealer aanbiedt kunt u namelijk het vee niet alleen de ruimte bieden die het nodig heeft om de kwaliteit van de producten te waarborgen, maar ook de ruimte waar het vee recht op heeft.

http://www.wijsmanhandelenadvies.nl