Look up in wonder
Image default
Arts / Photography

GEOCERAMICA TEGELS

MBI GeoCeramica combineert de voordelen van beton én keramiek. GeoCeramica staat voor de combinatie van een keramische tegel op een nieuw ontwikkelde Stabikorn-drager. Keramiek vertegenwoordigt de maximale voordelen in gebruik, Stabikorn is eenvoudig verwerkbaar en in elke tuin toepasbaar. Een droomterras, dat het jaar rond bruikbaar is, wordt hiermee voor iedereen bereikbaar. Kom langs in onze showroom of bekijk het aanbod online. Voorkeur voor bladeren in een papieren brochure? Vraag dan de uitgebreide brochure aan via het contacformulier. Wij sturen deze dan per omgaande op zodat u deze zo snel mogelijk thuis op de bank kunt bekijken.

Voordelen GeoCeramica tegels

Met een terras van GeoCeramica kiest u voor ‘hoogwaardige eigenschappen’, het is namelijk kleurvast, maatvast én vorstbestendig. Daarbij is het ook nog eens slijtvast en heeft het een hoge stroefheid, ook bij nat weer. Daarnaast zijn GeoCeramica tegels makkelijk te leggen en te voegen. Een brochure over de verwerking van 4 cm dikke keramische tegels kunt u bij ons aanvragen. Voor het snijden gebruikt u een haakse slijper of een (water)tafelzaagmachine met diamantschijf.

Weinig onderhoud en veel gebruiksgemak

Uiteraard vraagt uw tuin altijd onderhoud. In de tuin werken wordt ook als ontspannend ervaren. Maar valt het schoonmaken van het terras daar voor u ook onder? Dan is het prettig te weten dat u nu een keuze kunt maken waarvan u zeker geen spijt zult krijgen. Met een terras van GeoCeramica kiest u voor maximaal gebruiksgemak.

– vlek- en zuurbestendig

– minder snel groene aanslag

– eenvoudig te reinigen, inweken en schrobben met water volstaat

 

Maten GeoCeramica tegels

 

De GeoCeramica tegels van MBI zijn er in een keur van prints en in verschillende maatvoeringen. Naast vierkante tegels zijn er rechthoekige tegels voor het leggen in banen- of wildverband. Hieronder vindt u de beschikbare maten.

– 60x30x4

– 60x60x4

– 60x60x6

– 80x40x4

– 80x80x4

– 120x30x4

De maat 60x60x6 is geschikt voor de verwerking in opritten.

 

Meer informatie over GeoCeramica tegels van MBI

Wilt u keramische terrastegels kopen? Laat u goed informeren. Bricks and Stones geeft graag advies en levert uw GeoCeramica tegels van MBI binnen een week in heel Nederland. En dat ook nog eens voor heel scherpe prijzen. Kijk daarnaast ook eens bij onze aanbiedingen. Voor meer informatie kunt u bellen met 0599-202182. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan binnen een dag contact met u op.

https://www.bricksandstones.nl