Look up in wonder
Image default
Beauty en verzorging

Gebied van het lichaam dat het best kan worden behandeld met vet bevriezing

U moet zich ervan bewust zijn dat niet-invasieve cryolipolyse, ook wel coolsculpting, cryolipo en vet bevriezen genoemd, niet op elk gebied van uw lichaam efficiënt kan werken. Het is ontworpen om bepaalde soorten vet aan te pakken. Het werkt het beste door lichaamsvet in bepaalde delen van het lichaam te bevriezen. Dit komt omdat de Cryolipolysis-applicators hun best doen in oppervlakte vetten. Om specifieke vetcellen veilig te kunnen invriezen en doden, moet het vet zich dicht bij het oppervlak bevinden. Houd voor de beste resultaten rekening met het volgende deel van het lichaam dat het beste werkt bij een behandeling met Cryolipolyse (vetbevriezing).

Bevriezing van de Maag

De meest behandelde locatie met cryolipolyse (vet bevriezing) is de buik. Zelfs bij regelmatige lichaamsbeweging en een dieet kan hardnekkig vet in dit gebied achterblijven bij zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden. Voor vrouwen is het na zwangerschap, medicijnen, hormonen verschuiving en meer; voor mannen is het de bierbuik, chirurgie en medicatie. Het kan een hele uitdaging zijn om in je eentje van dit hardnekkige lichaamsvet in je maagstreek af te komen. Gelukkig is het een van de beste lichaamsplaatsen voor Cryolipolyse-behandeling. Het verhoogt het lichaam vertrouwen bij mensen van alle leeftijden en geslachten. De behandeling zal u helpen om een ​​plattere buik en plattere buikspieren te krijgen.

Bevriezing van de Bovenarmen

Een van de meest typische locaties voor hardnekkig vet is aan de onderkant van je bovenarmen, waar je triceps zich bevinden. Dit gebied wordt ook wel ‘bingo vleugels’ genoemd. De “bingo vleugels” zijn ideaal voor een Cryolipolyse behandeling. Cavitatie en radiofrequentie kunnen als follow-up worden gebruikt. Vanwege het feit dat naarmate mensen ouder worden, zich hardnekkige vetafzettingen in het weefsel vormen en moeilijk te verwijderen kunnen zijn. Deze behandeling is wereldwijd enorm populair geworden. Dit hardnekkige vet kan worden verwijderd door cryolipolyse, waardoor uw armen kleiner, strakker en strakker lijken. De meeste schoonheids- of huidklinieken zorgen ervoor dat al het hardnekkige vet onder uw armen wordt aangepakt en verwijderd met geavanceerde technologische apparatuur.

Bevriezing van Rug vet

Door de talrijke lagen van verschillende spieren in de rug die met het ouder worden beginnen te verslappen en losser te worden, wordt rugvet een probleem voor cliënten. Dientengevolge vult vet de lege ruimte en verschijnen er uitstulpingen. Vanwege de nabijheid van je buik en heupen, die ook meer vet opslaan dan de meeste lichaamsdelen. Het is meestal meer merkbaar in je onderrug. Het is een grotere uitdaging om hardnekkig vet kwijt te raken door middel van lichaamsbeweging en een dieet. De uitstekende methode van cryolipolyse doet wonderen voor rugvet.