Look up in wonder
Image default
Arts / Photography

Een gave nieuwe pet

Tegenwoordig is onze kleding veel meer geworden dan alleen maar een paar aan elkaar genaaide stukken stof om je te bedekken en te beschermen tegen de elementen. Kleding is vandaag de dag steeds meer een verlengstuk van onze persoonlijkheid aan het worden en daarmee is kleding en het uiterlijk daarvan ook steeds belangrijker geworden. Kledingstukken die in de loop der jaren aan populariteit en finesse hebben gewonnen, zijn snapbacks en schoenen en in het speciaal sneakers.

Vroeger had men schoenen enkel om op te lopen. Ze moesten comfortabel zijn en geschikt om op te werken. Werk was vaak zwaar en fysiek, dus het was belangrijk dat je goede en stevige schoenen had. Dat is nu totaal anders. Er is volop keuze en voor ieder is er wel iets wils als het op schoenen aankomt. Ongeacht leeftijd, smaak of leeftijd zijn er vele opties beschikbaar en is er dus voor iedereen wel een geschikte schoen te vinden. Daarmee heeft de schoen aan populariteit gewonnen als mode-item en dat zal ook niet zo snel veranderen.

Veel mensen vinden het dan ook leuk om hun mooie schoenen te complimenteren met een mooie pet. Tegenwoordig gaat petten kopen, net als het kopen van schoenen, vaak via het internet. In Nederland komt er ook steeds meer keuze maar sneakers en snapbacks zijn nog altijd veel populairder in Amerika en dat is dan ook het land waarvan uit veel mensen hun sneakers en snapbacks bestellen. Er zijn dan natuurlijk wel een aantal zaken om rekening mee te houden.

Qua maat ben je natuurlijk een beetje onzeker. Veel sneakers vallen bijvoorbeeld groter en soms ook kleiner, waardoor je waarschijnlijk een andere maat nodig hebt dan dat je normaal draagt. Ook verzendkosten en invoeringskosten zijn iets om rekening mee te houden. Soms ben je dan natuurlijk alsnog wel goedkoper uit, wat natuurlijk leuk is.

http://www.snapbacks.nl/