Look up in wonder
Image default
Arts / Photography

Bespaar met de HP PageWide printer

Met de aanschaf van een HP PageWide printer koopt u de waarde en resultaten van wereldklasse die uw bedrijf nodig heeft. Met deze printer drukt u professionele kwaliteitsdocumenten in kleur af tegen de laagste total cost of ownership in zijn klasse. Daarnaast kunt u ook nog eens professionele kleurendocumenten van professionele kwaliteit printen op een breed scala aan papier. Wat deze printer dus ideaal maakt voor gebruik op een kantoor. Dankzij de geoptimaliseerde HP PageWide technologie hoeft u slechts weinig tijd en budget te besteden aan gepland onderhoud.

HP PageWide printer is ongekend in zijn soort

Met de speciale inktpatronen voor de HP PageWide printer kunt u veel meer pagina’s afdrukken dan u tot nu toe gewend bent met welke andere printer ook. Doordat u meer prints kunt maken, zijn er ook minder inktpatronen die vervangen dienen te worden. De superieure printsnelheden maar ook snel printen vanuit de energiebesparende modus evenals dubbelzijdig scannen in één keer zorgen voor een hoge productiviteit. En we weten het allemaal: Tijd is geld: snelle printresultaten elimineren lange wachttijden. Daarnaast bezit deze printer een technologie die storingen minimaliseert. Waardoor ongebruikt stilstaan verleden tijd is en efficiënte en betrouwbare prestaties in de plaats komen. Met deze ongekende printer beschermt u ook nog eens het milieu doordat deze minder energie verbruikt dan reguliere laserprinters. In de huidige drukke tijden een extra positieve bijkomstigheid.

Eenvoudig in gebruik

Eenvoudige bediening en veelzijdige functies zijn een perfecte combinatie. Zo veelzijdig als de HP PageWide printer is in zijn functies, zo gebruiksvriendelijk is hij in zijn toepassing: Een 10,9 cm (4,3 inch) touchscreen stelt zelfs beginners in staat om het apparaat intuïtief en veilig te beheren. De gebruiker kan niet alleen printopdrachten activeren door te typen en af te vegen, maar kan ook met zijn vinger een infobalk naar beneden trekken: Dit geeft toegang tot de instellingen en duidelijke informatie over inktniveau, papier, faxfunctie, WLAN en andere hulpmiddelen die het gebruik van deze uitermate intelligente printer vereenvoudigd.

Bent u geïnteresseerd in deze printer? Neemt u dan vooral contact op met de professionals van Repromat. Of maakt u een afspraak om deze printer in bedrijf te zien en laat u definitief overtuigen.