Look up in wonder
Image default
Arts / Photography

Aparte heren- en damesschoenen bij Shoelia

Shoelia is dé winkel voor u als u op zoek bent naar unieke en kleurrijke schoenen voor zowel dames als heren. Geen van de schoenen zijn alledaagse schoenen maar bevatten vele kleuren en/of printjes. Waar u ook naar zoek bent, bij onze winkel vindt u het. 

Shoelia

Shoelia is in 2013 opgericht door de drie ondernemers Stanie, Michael en Casandra. Allen van hen waren gek op mooie schoenen maar konden maar niet vinden waar zij naar op zoek waren. Graag wilden zij een onderneming starten voor meer mensen die behoefte hebben aan kleurrijke schoenen of schoenen met bijzondere prints of uitvoeringen. Toen vonden zij het schoenen merk Pepe Milan, een merk dat oorspronkelijk uit Spanje komt. Toen wisten zij het zeker: hier wilden ze mee verder en zijn wij een samenwerking gestart. In onze winkel in Veenendaal bent u altijd welkom om onze collectie schoenen te bekijken en te passen. Wij hebben schoenen die u dagelijks kunt dragen, feestschoenen en zelf trouwschoenen als u iets anders wilt voor uw bijzondere dag. In de toekomst hopen wij nog meer te kunnen uitbreiden en nog meer merken en schoenen te kunnen verkopen. Wel kunt u bij ons rekenen op de beste kwaliteit en een persoonlijke service. Wij adviseren u dan graag welke maat en welk type schoenen het beste bij uw leven en uw persoonlijkheid passen. 

Trouwschoenen

Bij ons kunt u ook bijzondere trouwschoenen bestellen. Alle schoenen zijn handgemaakt door Pepe Milan waardoor u prachtige, kwalitatieve schoenen heeft bij uw trouwkostuum of jurk. Zo heeft u bijzondere schoenen voor uw bijzondere dag. Als u geïnteresseerd om bijzondere trouwschoenen aan te schaffen, dan vragen wij u om een afspraak te maken zodat wij u een persoonlijk advies op maat kunnen geven. Hierbij kunt u kiezen uit een groot aanbod met diverse prints en kleuren en kunt u ook nog eens kiezen uit bijpassende riemen. Ook kunt u er natuurlijk voor kiezen om matchende heren- en damesschoenen aan te schaffen zodat u goed bij elkaar past op jullie speciale dag. Zo weet iedereen zeker dat u bij elkaar hoort.