Look up in wonder
Image default
Eten en drinken

Pootaardappelen voor zakelijke klanten en consumenten

Aardappelliefhebbers, zakelijke verkopers en reguliere consumenten opgelet, Quik Pootaardappelen uit Ammerzoden is dé groothandel waar u uw pootaardappelen kunt kopen. Zij beschikken over een groot aanbod én hebben hun service ingericht op zowel zakelijke klanten als consumenten. Ze hebben hier dan ook hun aanbod op afgestemd. Zo kunt u er pootaardappelen met een kleine maat kopen die vooral aantrekkelijk zijn voor consumenten en grotere maten die in trek zijn bij professionele telers. U kunt echter altijd kiezen voor de maat die het beste bij u past, ongeacht die intenties die u met de aardappelen heeft.

Kies de beste pootaardappelen voor u

De verschillende maten pootaardappelen die u bij deze specialisten kunt kopen hebben elk hun eigen voordelen. Zo hebben de kleinere mate minder vermogen om scheuten te geven. Dit resulteert in minder aardappelvruchten. De vruchten zelf zijn echter weer groter. U krijgt als consument dus veel aardappelen en deze zijn gemakkelijk te schillen. De grote maat levert exact het tegenovergestelde op. Veel scheuten, maar kleinere aardappelen. Deze is interessant voor professionele kopers, want de opbrengst per kilo ligt hier weer hoger. De specialisten hebben hun uiterste best gedaan om in alle wensen op aardappelgebied voor al hun mogelijke kopers te kunnen voorzien. 

U wordt voorzien van informatie om een keuze te maken

Als u op het punt staat om pootaardappelen te kopen, doe het dan zeker bij de specialisten van Quik Pootaardappelen uit Ammerzoden. Zij hebben namelijk een toereikend assortiment met aardappelen van de allerbeste kwaliteit, maar voorzien u ook graag van alle mogelijke informatie die u nodig heeft. Ze hebben hun best gedaan om veel kennis toegankelijk te maken op hun website, om zo uw keuze te vergemakkelijken. Uiteraard staan ze u ook graag te woord als u contact met hen opneemt. Pootaardappelen kopen is eenvoudig en prettig in deze groothandel.