Look up in wonder
Image default
Eten en drinken

Ontdek het uitgebreide assortiment van deze slager in Hilversum

Floor Poelier is dé slager in Hilversum met al ruim 85 jaar ervaring in het vak. Als familiebedrijf verzorgen zij altijd overheerlijk én kwalitatief hoogstaand vlees voor klanten in de buurt. Zij hebben diverse specialisten, waaronder wild en kip. Echter, niet enkel hun kwaliteitsvlees maar ook de flexibele houding naar hun klanten toe typeert deze poelier. Laat gerust weten wat voor soort vlees u nodig heeft, want zij bezorgen het met plezier bij u op locatie. Dat is de service van Floor Poelier!

Haal alle benodigdheden in huis voor een geslaagde barbecue

Gaat u binnenkort een barbecue organiseren? Bestel dan zeker uw vlees bij deze slager in Hilversum. Zij bieden een zeer uitgebreid assortiment aan, bestaande uit onder meer:

  • Visspecialiteiten
  • Verse spareribs
  • Vegetarische alternatieven

Doordat ze ook een assortiment voor de vegetariërs hebben, spreken ze een brede doelgroep aan én laten ze zien dat vegetarisch eten net zo lekker is als vlees. Daarnaast kun u ook bij deze slager in Hilversum terecht voor de puntjes op de i, zoals romige sauzen, knapperig brood en frisse salades. Ook voor extra bestek en tafels kunt u terecht bij deze slager in Hilversum U kunt er zelfs voor kiezen om een compleet barbecuepakket te kiezen, zodat u zeker weet dat u alles in huis heeft voor een geslaagde barbecue.

Bestel ook de lekkerste, verse kant-en-klaar maaltijden

Uiteraard kunt u ook buiten het barbecueseizoen terecht bij deze poelier. Heeft u bijvoorbeeld een keer geen zin om te koken, maar wilt u toch een lekkere maaltijd op tafel zetten? Kies dan voor een overheerlijke kant-en-klaarmaaltijd, die iedere dag vers bereid worden bij deze poelier. Zij verkopen ook verse soepen in literpakken, zoals kippensoep en tomatensoep.

Bekijk het uitgebreide assortiment en bestel of kom langs in de winkel

Kortom, bij deze slager in Hilversum kunt u terecht voor al uw vlees- en viswensen! Doordat zij een zeer ruim assortiment aanbieden, is er voor ieder wat wils. Bekijk al het kwaliteitsvlees, -vis en alle lekkere vleesvervangers op de website en bestel. U bent natuurlijk ook van harte welkom in de winkel.