Look up in wonder
Image default
Eten en drinken

De online cateringservice in Woerden

Catering regelen in Woerden

Die prachtige stad kent altijd wat te doen. Zo heeft u in Woerden tal van festiviteiten en een bruisende nachtleven die u jaarlijks kunt meemaken. GeÔnteresseerd in meer te weten te komen over wat u er kunt doen in Woerden? Klik dan op deze site. In zo?n actieve stad, zal het dan ook niet verbazen dat veel mensen zoeken naar een online traiteur, alleen de beste kwaliteit levert. Of u nu zakelijke bijeenkomst host of een prive feestje houdt. Voor de beste maaltijden uit Woerden belt u met Happie Delivery. Hapjes en gerechten boeken voor bijvoorbeeld een bruiloft, babyshower of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Cateraar Happie Delivery. Via onze webwinkel heeft u uw lievelingsgerechten in een handomdraai voor elkaar. Maar welke heerlijke opties kunt u allemaal bestellen in Woerden? U zit hier helemaal goed voor heerlijke middagmaaltijden, de allerbeste party hapjes, de meest smakelijke avondmaaltijden en zelfs de gezelligste BBQ party’s, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het afbreken. Zowaar de vaat wordt geregeld. Dat is toch perfect?


 

Welke type catering bezorgen wij allemaal in Woerden?

Er zijn super veel keuzes bij Cateraar Happie Delivery . Zo kunt u de volgende soorten gerechten bij ons bestellen

Lunch bestellen in Woerden

De beste broodjes en lunches laat je regelen Happie  catering in Woerden. Voor iedereen zit er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, verse salades, warme broodjes, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw lunchpakketten per persoon verpakken. Zelfs wanneer u uw middagmaaltijden op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Happie maakt uitsluitend gebruik van ecologische verpakking. Zo zorgen ook wij voor een gezondere wereld. 

High Tea bestellen in Woerden

Heeft u voorkeur voor iets uitgebreiders dan een zo?n gangbare lunch, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse menus bommetje vol met heerlijke zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld brownies, cheesecake en smakelijke ciabattas met humus. Te regelen voor grote groepen of kleinere recepties. Hebben jullie dieetwensen? Happie Delivery houdt er gewoon rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is allemaal geen obstakel. 

Buffet bestellen in Woerden

Buffetten maken is het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende buffetten van Woerden ,durven wij wel te zeggen. De keuze in ons menu is erg groot. U vindt van Mexicaanse maaltijden tot soepbuffetten! Daarnaast kunt u uw maaltijden helemaal op maat bij ons bestellen. Zo bepaalt u helemaal zelf welk menu wij op uw bijeenkomst presenteren.

BBQ catering in Woerden

Ook zin in een echt zomers feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering. Dit kan u geheel door ons laten regelen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-menu, of dat u wilt dat er een BBQ-Kok naar uw locatie komt. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen.De BBQ?s kunnen worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen in Woerden

onovertroffen en unieke borrelhapjes bestellen doet heel Woerden via de webshop van Happie. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van canapÈs tot vega hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal.De hapjes worden bezorgd in heel Nederland

Tapas bestellen in Woerden

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapasmenu?s. Met keuze uit meerdere menus vindt u altijd het tapasbuffet dat perfect past bij uw event.