Look up in wonder
Image default
Eten en drinken

Ook in Nederland Tahina Al Wadi kopen?

Tahina Al Wadi is zo een bekend merk geworden dat je het tegenwoordig ook in Nederland kunt kopen. Sommige supermarkten in Nederland verkopen het en als je het niet bij de lokale supermarkt kunt vinden is het altijd mogelijk om Tahina Al Wadi online te bestellen.

Bij de Jumbo en de AH verkopen sommige filialen Tahina Al Wadi. Het zijn meestal de wat grotere filialen dat een groter assortiment hebben zoals AH XL of Jumbo Foodmarkt. Het kan zeker geen kwaad om bij de lokale supermarkt te kijken en als ze het niet hebben kun je het online gaan kopen. Het voordeel van een online winkel is dat het niet in de buurt hoeft te zitten want je kunt het toch thuis laten bezorgen.

De boodschappen die je online doet kun je thuis laten bezorgen en zo maakt het niet uit waar de supermarkt zit wanneer je online besteld. Zo kun je Tahina Al Wadi gewoon online kopen bij de Jumbo of AH en het thuis laten bezorgen. Dit zijn echter wel twee dure supermarkten en wanneer je online winkelt heb je goedkopere opties. Als je toch online gaat winkelen kun je het beter bij een winkel kopen dat Tahina Al Wadi goedkoper verkoopt en zo wat geld besparen.

jumbo.com

alwadi-alakhdar.com

temafinefoods.com