Look up in wonder
Image default
Vakantie

Paradijselijk Klein Curacao

Zo’n twee uur varen vanaf Curacao vinden we het onbewoonde eilandje Klein Curacao. Als je al denkt dat Curacao een paradijs is, dan wacht maar tot je een bezoek brengt aan Klein Curacao. Parelwitte stranden, helderblauwe zee en een adembenemend mooie natuur, zo kunnen we dit kleine broertje van Curacao het beste omschrijven. Voor iedereen die even het ‘drukke’ eiland wilt ontsnappen, kan hier terecht voor de ultieme ontspanning. Vanaf het grote eiland vaar je in twee uur over het kristalheldere water en dat is al een ervaring op zich! Want met een beetje geluk zwemmen de dolfijnen vrolijk met de boot mee en vertonen ze hun mooiste kunstjes voor jou!

Dolfijnen spotten en zwemmen met een schildpad

Aan dolfijnen ontbreekt het niet op Klein Curacao! Als je geluk hebt kun je ze van heel dichtbij zien als ze rond je boot zwemmen. Heerlijk spelend en elkaar uitdagend zwemmen ze langs en onder de boten door. Prachtig om te zien! Op het eiland aangekomen raden we je aan om te gaan snorkelen. Het water is er zo helder dat je met je duikbril op tot wel 50 meter kan kijken onder water. Behalve de kans op dolfijnen, is de kans op het spotten van schildpadden ook erg groot. Ze zijn niet schuw en komen graag een kijkje bij je nemen. Dus zet snel je snorkel op en zwem gezellig samen een stukje met een schildpad op!

 

Ontdek Klein Curacao vanaf het water

Heerlijke dobberend op de golven en genietend van de deining van de boot, dat is de ultieme manier van ontspannen. Het is allemaal mogelijk op Klein Curacao. Huur zelf een boot of ga mee met een van de boten die vanaf het eiland vertrekken. Geniet van het zachte briesje dat je haren streelt en neem een frisse duik in het verkoelende water. Je voelt al de spanning onmiddellijk van je afglijden. Dus ben jij op zoek naar het ware paradijs op aarde? Zoek niet verder, Klein Curacao is het antwoord.

https://curacao-trips.com/