Look up in wonder
Image default
Vakantie

Op zoek naar een rendez-vous kamer?

Soms ben je op zoek naar een rendez vous kamer voor maar een bepaalde kortere periode. Bijvoorbeeld omdat je een spannende date hebt en dit graag op locatie wilt doen. Of er is geen mogelijkheid om dit thuis te doen. Maar vaak moet je een hotelkamer voor minstens een nacht boeken. Bij een rendez-vous kamer kun je ook een kamer boeken per uur. Zo kun je zelf bepalen hoe lang je een kamer nodig hebt. In zulke kamers staat en bed en vaak kun je nog bepaalde arrangementen boeken. Zo heb je ook kamers met verschillende thema’s die uiteenlopen van romantisch tot SM.

Waarom een rendez-vous kamer?

Bij zulke kamers is het helemaal niet de bedoeling dat je daar wilt overnachten. Meestal zijn deze kamers bedoeld voor tijdelijk verblijf en niet om in te slapen. Door de verschillende thema’s kan ook jij, zonder SM-kelder in huis, een keer helemaal los gaan. Vaak zijn al die attributen erg prijzig om zelf aan te schaffen, zo’n rendez-vous kamer biedt een uitkomst voor dit probleem. Compleet uitgerust met bondage stoelen, tweepersoonsbed, schommel en nog veel meer.

Voorheen waren er nauwelijks rendez-vous kamers te vinden in Nederland. En dat terwijl het erg populair is in andere landen van de wereld. Toch is de vraag ernaar wel redelijk groot. Soms wil je gewoon met iemand een kamer voor een paar uur boeken. Bijvoorbeeld met je minnaar of minnares die je online hebt ontmoet. Het zijn discrete kamers waar je zonder legitimatie of creditcard kunt boeken. Je kunt gewoon gemakkelijk een rendez-vous kamer boeken met contant geld. Daarnaast krijg je geen mail, post of reclame van zo’n rendez-vous hotel binnen. Zo kun je samen met een ander genieten van de voordelen die zo’n kamer te bieden heeft. Of je nu een romantische of een kinky ontmoeting wilt, het kan allemaal bij een rendez-vous.

Voordelige kamer huren? Kijk eens op Discretekamer.nl