Look up in wonder
Image default
Aanbiedingen

Reinigingsmachine

Reinigingsmachine

Het aanschaffen van een reinigingsmachine is een grote investering en door diverse mogelijkheden is het niet eenvoudig om een keuze te maken. Er is risico op defecten en mankementen, zeker bij onjuist gebruik en/of onderhoud van zo’n machine. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden als het gaat om reinigingsmachine. Bent u op zoek naar een kleine stofzuiger? Of zoekt u juist een rid-on-schrob-, zuig- en veegcombinatie? De keuze is afhankelijk van het type en hoeveelheden te reinigen ruimte(s).

 

Verschillende merken

Merken als Nilfisk, TASKI, Numatic en DYNAJET bieden professionele reinigingsmachines aan en zijn te vinden in het assortiment van Facility Trade Group. Dankzij een nauwe samenwerking met deze leveranciers bieden ze een passend aanbod voor branches als: schoonmaak, kantoren, horeca, zorg, industrie en onderwijs. U kunt rekenen op hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid met deze betrouwbare leverancier. 

 

Huren of leasen?

U kunt de reinigingsmachines van Facility Trade Group kopen, huren of leasen. Afhankelijk van uw voorkeur heeft u de mogelijkheid om een gebruiksvorm te vinden die bij u past. Indien u kiest voor het leasen van een reinigingsmachine, zijn er twee mogelijkheden: 

 

Financial Lease

De meestgekozen vorm van leasen, het is in feite kopen op afbetaling. Nadat alle afgesproken termijnen zijn betaald, bent u juridisch eigenaar van de reinigingsmachine. Deze manier van leasen is het meest geschikt indien u niet direct het volledige bedrag kunt investeren voor de aankoop van een machine. Door betaling in termijnen, kunt u alsnog direct uw machine in gebruik nemen en word u na de afgesproken leasetermijn eigenaar van de geleasete machine.

 

Full operational lease

U betaald een vast bedrag per maand die uit twee onderdelen bestaat: de financiering van de machine en een bijdrage voor onderhoud. Bij deze vorm van machinelease blijft de leasemaatschappij juridisch eigenaar van reinigingsmachine. Indien de leaseovereenkomst afloopt, kunt u ervoor kiezen om de machine tegen restwaarde over te nemen.

https://facilitytradegroup.nl/