Look up in wonder
Image default
Aanbiedingen

Een zakelijk evenement organiseren? Zo maak je indruk op je klanten!

Hebben jij en je collega’s de taak gekregen om een zakelijk evenement te organiseren? Dan wil je natuurlijk wel een goede indruk maken op je klanten. Maar hoe pak je dat aan? Een goede optie is om een foodtruck te huren. In deze blog leggen we uit waarom dat een slim idee is en delen we nog meer tips om van je zakelijke evenement een succes te maken.

 

Maak het persoonlijk

Voor klanten is het fijn om persoonlijk aangesproken te worden. Dit kun je doen door bijvoorbeeld hun naam te gebruiken of wat extra aandacht aan hun wensen te geven. Ook kun je ervoor kiezen om een lezing of workshop te organiseren die specifiek aansluit op hun vakgebied of interesses. Dit maakt het evenement niet alleen persoonlijk, maar ook waardevoller voor de klant.

 

Denk na over de locatie en aankleding

De locatie en aankleding van het evenement zijn minstens zo belangrijk als de inhoud ervan. Zorg dat je een locatie kiest die past bij het event en dat je deze aankleedt op een manier die de sfeer die je wil creëren ondersteunt. Denk hierbij aan de kleuren, verlichting en decoratie. Zorg dat alles er tot in de puntjes verzorgd uitziet.

 

Huur één of meer foodtruck(s)

Foodtrucks zijn een leuke en originele manier om je klanten te laten zien dat je hun entertainment serieus neemt. Je biedt ze iets anders aan dan de standaard hapjes en drankjes en laat ze kennis maken met de nieuwste foodtrends. Daarnaast brengt een foodtruck een unieke sfeer met zich mee die bijdraagt aan de beleving van het evenement. Kortom, een foodtruck is een echte blikvanger die zal bijdragen aan een succesvol evenement.

 

Zorg dat alles goed geregeld is

Last but not least, zorg dat alles goed geregeld is. Het spreekt voor zich dat het eten en drinken goed verzorgd moet zijn, maar daarnaast zijn er nog veel meer zaken waar je aan moet denken. Bijvoorbeeld de technische faciliteiten, het vervoer naar de locatie, de veiligheid en de inschrijfprocedures. Maak vooraf een gedetailleerd draaiboek en zorg dat er voldoende mensen zijn om alles in goede banen te leiden.

 

https://www.lumineux.nl