Look up in wonder
Image default
Aanbiedingen

Bedrukte drinkbekers geven als relatiegeschenk? Deze vier bekers behoren tot de mogelijkheden

Bedrukte drinkbekers geven als relatiegeschenk? Deze vier bekers behoren tot de mogelijkheden

Ben je ook van plan om bedrukte drinkbekers weg te geven als relatiegeschenk? Lees dan even verder want hieronder geven wij vier mogelijkheden. Naast een klassieke mok kun je ook bedrukte thermosbekers, coffee-to-go bekers en opvouwbare drinkbekers als relatiegeschenk geven. Bedrukte bekers kun je onder meer krijgen bij een partij als Loopper. Hier kun je naast mokken, flessen en bekers ook nog tal van andere producten zoals kleding en tassen laten bedrukken met jouw eigen ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan jouw bedrijfsnaam, logo of slogan. Neem zelf eens een kijkje!

Een klassieke mok die altijd van pas komt en gewaardeerd wordt

Voordat de meeste Nederlanders aan hun werkdag beginnen starten ze eerst op met een lekker bakkie koffie. Koffie drinkt nog steeds het lekkerst uit een klassieke mok. Vandaar dat een bedrukte mok ook altijd wel gewaardeerd wordt als relatiegeschenk. Een klassieke mok komt eigenlijk altijd wel van pas en kun je laten bedrukken precies zoals jij het wilt. Of je er nu jouw bedrijfsnaam, logo of slogan op af wilt laten drukken, vrijwel alles is mogelijk. 

Coffee-to-go om onderweg de dorst te kunnen lessen

Ook onderweg moet de dorst natuurlijk gelest kunnen worden. En wat is er nu lekkerder dan een heerlijke kop koffie tijdens een lange rit naar de andere kant van het land? Juist, helemaal niks! Met een coffee-to-go beker is het mogelijk om onderweg zonder te lekken en morsen te kunnen genieten van een welverdiend bakkie. Coffee-to-go bekers beschikken vaak over een handige drinkopening die eenvoudig afgesloten kan worden.

Nooit meer koude koffie, thee of chocolademelk met een thermosbeker

Niks is zo vervelend als koude koffie, thee of chocolademelk terwijl jij je zo verheugd had op een lekkere warme drank. Dankzij een thermosbeker behoort koude koffie, thee of chocolademelk echter tot de verleden tijd want deze bekers zijn zo ontworpen dat ze de drankjes lang warm weten te houden. Overigens kunnen deze bekers ook gebruikt worden om drankjes extra lang koel te houden tijdens warme zomerdagen.

Opvouwbare drinkbekers die na gebruik zo in een broekzak kunnen worden gestopt

Dat bekers steeds verder worden doorontwikkeld blijkt wel uit het feit dat er tegenwoordig ook opvouwbare drinkbekers in de handel zijn. Dit zijn bekers die na gebruik kunnen worden opgevouwen tot een zeer handzaam pakketje welke gemakkelijk in een broekzak past. Ideaal!

 

https://www.loopper.nl/