Look up in wonder
Image default
Aanbiedingen

3 verschillende krabmeubels voor je kat

3 verschillende krabmeubels voor je kat

Ben je nog op zoek naar een geschikt krabmeubel voor je kat? Lees dan even onderstaande blog want hierin zullen wij drie verschillende krabmeubels voor je kat behandelen. Net zoals goed gevulde drink- en voerbakjes en een schone kattenbak van groot belang zijn, mag een krabmeubel eigenlijk ook niet ontbreken. Een krabmeubel zorgt er namelijk voor dat jouw kat zijn of haar natuurlijke gedrag kan laten zien. Hierdoor is je kat over het algemeen blijer en gelukkiger. Daar doen we het voor, toch?

 

Een krabpaal

Een krabpaal is nog steeds dé klassieker onder de krabmeubels voor katten. Krabpalen zijn te verkrijgen in verschillende formaten en prijsklassen. Reusachtige krabpalen die wat weg hebben van een waar kattenpaleis zijn, zoals te verwachten valt, duurder in aanschaf dan wat kleinere krabpalen met minder opties en mogelijkheden. Deze laatstgenoemde zijn vaak alleen geschikt voor kleine katten en kittens. Heb je een volwassen kat die graag van klimmen en klauteren houdt? Met een XXL krabpaal kan zijn of haar geluk waarschijnlijk niet op!

 

Een krabton

Op de tweede plek in ons lijstje staat een krabton. Een krabton kan enigszins vergeleken worden met een krabpaal, met als verschil dat een krabton veel meer kraboppervlak heeft. Ook hebben krabtonnen vaak meerdere openingen op verschillende hoogtes en veel verstopplekken zodat jouw kat zich helemaal kan uitleven. Met een krabton hoef je niet bang te zijn dat jouw kat zijn of haar nageltjes niet kan onderhouden! Jouw kat heeft immers voldoende oppervlak om even lekker aan te krabben.

 

Een krabplank

Heb je te weinig ruimte in huis om een volwaardige krabpaal of krabton neer te zetten? Maar wil je er wel zeker van zijn dat jouw kat niet aan jouw dure bankstel of andere geliefde meubels zal krabben? Dan biedt een krabplank wellicht een hele mooie uitkomst. Omdat een krabplank aan een muur kan worden bevestigd, neemt het geen ruimte in beslag en staat het krabobject ook niet in de weg. Tegelijkertijd wordt jouw harige viervoeter wel voorzien in zijn of haar behoefte om te krabben. Een win-win situatie dus! Zie je het niet zo zitten om de plank aan de muur te bevestigen? Dan kun je hem in veel gevallen ook gewoon op de grond leggen.

 

https://www.krabpaal.nl/