Look up in wonder
Image default
Hobby en vrije tijd

Wat zien mensen als avopntuur? Waarom trekken mensen zich vaak al terug als ze het woord horen?

Avontuur wordt gedefinieerd als een “ongewone en opwindende, typisch gevaarlijke ervaring of activiteit.” Synoniemen zijn uitbuiting, escapade, daad, prestatie, ervaring.Ik denk echt dat een avontuur minder gevaarlijk en gewoon leuk kan zijn. Er zijn vele soorten avonturen en er is geen “one size fits all” definitie! Wat bedoel ik? Lees hieronder mijn gedachten over avonturen:

Een avontuur is wat je maakt. Wat denk jij?

Naar Walmart gaan kan een avontuur zijn. Je kunt ervoor kiezen om het leven te zien als een schema of je kunt het leven zien als een avontuur!

Jouw avontuur kan van binnenuit zijn, het ligt er maar net hoe je het invult! Het lezen van een goed boek is een avontuur waar ik persoonlijk van hou. Als je je ooit verveelt, moe bent van de TV of het regent – pak dan een GOED boek! Als je niet zeker weet wat een goed boek voor jou zou zijn, vraag het dan aan je vrienden op Facebook of bezoek je lokale bibliotheek. Je zult merken dat anderen graag goede boeken voorstellen.

Mijn dochters vinden het leuk om te lezen. Mijn jongste vertelde me dat ze moe was van het lezen over avonturen in boeken en dat ze klaar was om haar EIGEN-avonturen te beleven! Ik hoop dat ze haar eigen avonturen beleeft! Kijk uit voor deze jonge dame!

Met avonturen kunnen een risico nemen of je angsten onder ogen zien. Wist jij dit?

Ben jij het “avontuurlijke” type dat klimt, zwemt met de haaien of houdt van parachutespringen? Dan bent u wat de meeste mensen als een avonturier beschouwen. Als je iemand bent die graag risico’s neemt met zijn of haar lichaam, neem je een speciaal persoon die ik enorm bewonder. Ik ga graag op avontuur door te gaan flyboarden in rotterdam, maar ik ben niet het waaghalzerstype.

Hoe zit het met een angst die je hebt? Ben je bang om in het openbaar te spreken, op een paard te rijden of misschien ben je bang om een nieuw leven voor jezelf op te bouwen? Angsten kunnen een sterke emotionele en fysieke barrière zijn om te overwinnen. Maar toch, velen van jullie overwinnen je angsten met de hulp van anderen, de tijd of door je angsten onder ogen te zien. Het is een avontuur om je angsten onder ogen te zien!

Waarom kan een acontuur een levensgebeurtenis zijn?

Trouwen, verhuizen naar een nieuwe stad, een baby krijgen – allemaal levensgebeurtenissen die zeker een avontuur zijn! Je mag levensgebeurtenissen niet als een avontuur beschouwen omdat ze voor jou “natuurlijk” zijn of misschien zelfs verwacht worden als de volgende fase van je leven. Velen van u worden geacht naar de universiteit te gaan, te trouwen en een gezin te stichten. Klinkt saai als je daarover typt – maar het is NIET saai! Uw leven is een avontuur! Het starten van een nieuw bedrijf of het veranderen van carrière kan spannend, eng en bevredigend zijn. Toch juich ik mensen toe die de moed hebben om dit grote avontuur van het starten van een eigen bedrijf of het doen van wat ze graag doen.

Tot slot, avonturen zijn er in alle soorten en maten. Avonturen hoeven niet gevaarlijk te zijn, ze kunnen soms gewoon leuk zijn. Voor vandaag, beleef een avontuur! Lees een boek, ga een angst tegemoet, of beklim een rotswand! Hoe je een avontuur ook definieert, geniet van je leven en geniet van je avonturen.

https://ticketforsale.nl