Look up in wonder
Image default
Mode en Kleding

Waar moet een goede reistas aan voldoen?

Waar moet een goede reistas aan voldoen? 

Een goede reistas is heel belangrijk als je op reis gaat. Het laatste wat je wilt is dat de tas kapot gaat of dat alles niet goed zit omdat het door elkaar is. Het geeft veel rust op reis als je spullen goed opgeborgen zijn en er daar geen problemen uit kunnen ontstaan. Daarom is het belangrijk dit van te voren goed te regelen door een goede reistas aan te schaffen.

 

Welke tassen zijn het best?

Het is heel erg afhankelijk van je eigen voorkeuren. De een vindt een koffer handig de ander een reistas en je hebt ook mensen die zeggen doe mij maar een rugzak. Je kunt gewoon echt hele andere voorkeuren van elkaar hebben wat ook heel logisch is. Wijzelf denken altijd dat een rugzak net te klein is, maar dan hangt het er inderdaad ook vanaf hoe lang je weg gaat. Voor twee dagen is een rugzak eigenlijk voldoende.

 

Je kunt het best eigenlijk altijd een iets te grote tas hebben en dan nog een extra tasje meenemen dan dat je alles in één tas doet. Mensen met rugzakken denken vaker dat ze hun spullen eruit halen en dan die tas ook weer gebruiken op pad. Niet iedereen vindt dat fijn en neemt dan liever een reistas mee en dan bijvoorbeeld nog een grote schoudertas dames. Die nemen ze dan mee als ze weg gaan en de spullen blijven dan gewoon in de grote reistas. 

 

Hoe kom je aan zo een tas?

Je kunt het best zo een tas kopen. Er zijn vast meerdere momenten dat je weg gaat ergens met iemand voor een paar dagen je je meer spullen mee moet nemen. Op dat moment ga je dan altijd denken had ik maar al zo een tas. Je kunt het van iemand lenen natuurlijk, maar als je de volgende keer weer gaat en diegene gaat mee of zelf ergens heen dan heb je een klein probleempje. Daarom zeggen wij altijd dat je gewoon moet investeren in zo een tas.

 

Het is een eenmalige aankoop als je de juiste koopt en je hebt er dan voor een hele lange tijd plezier mee. Het is ook nog eens iets wat je zeker nodig hebt en je niet zomaar koopt omdat je daar even zin in hebt. Wel handig om eerst even te kijken welke soort tassen je dan het fijnst vindt.