Look up in wonder
Image default
Onderwijs

Vind hier de passende leermiddelen voor het basisonderwijs

Jouw leerlingen verdienen het om onderwijs te ontvangen dat zoveel mogelijk toegespitst is op hun eigen niveau. Dat is ook waar de Nederlandse overheid naar streeft binnen het gegeven “passend onderwijs”. Helaas is het aanbieden van dit passende onderwijs niet geheel vanzelfsprekend. In de steeds groter wordende klassen is het voor leerkrachten moeilijker dan ooit om onderwijs op maat aan te bieden. Educatieve Uitgeverij Kinheim helpt jou hierbij. Door het aanbieden van uiteenlopende leermiddelen voor het basisonderwijs op verschillende niveaus, zet je jouw leerlingen zelfstandig aan het werk met een werkboek dat past bij hun niveau. Hiermee voorkom je het structureel over- of ondervragen van jouw leerlingen en alle gevolgen van dien. Met deze leermiddelen heb je de mogelijkheid om een persoonlijk leertraject aan te bieden.

Zowel fysieke als digitale leermiddelen helpen jouw leerlingen verder

In het basisonderwijs is er tegenwoordig niet alleen meer plaats voor fysieke leermiddelen, zoals werkboeken. Er wordt steeds meer een beroep gedaan op digitale leermiddelen. De mogelijkheden hiermee zijn namelijk eindeloos. Gelukkig kun je voor beide vormen van lesmateriaal terecht bij Educatieve Uitgeverij Kinheim. Het bedrijf biedt namelijk zowel een groot aanbod aan fysieke leermiddelen aan, zoals werkboeken, maar geeft ook de optie tot het bestellen van digitale leermiddelen. Deze kunnen jouw leerlingen niet alleen in de klas gebruiken, maar ook thuis. Zo geef je jouw leerlingen de mogelijkheid extra te oefenen wanneer zij iets moeilijk vinden of juist de uitdaging aan te gaan als het reguliere onderwijs te makkelijk is.

Zorg voor persoonlijke leertrajecten in de klas

Wanneer je al jouw leerlingen het beste onderwijs mogelijk wilt bieden, zul je persoonlijke leertrajecten vorm moeten geven. Zo kan ieder kind op zijn/haar eigen niveau aan de slag. Bekijk het gehele aanbod aan leermiddelen voor het basisonderwijs op de website van de uitgeverij en kies de lesmaterialen uit die het beste passen bij jouw vorm van onderwijs.

https://www.kinheim.com/