Look up in wonder
Image default
Bedrijven

Uw mogelijkheden bij huis verkopen en terug huren

Uw mogelijkheden bij huis verkopen en terug huren

U wilt genieten van uw overwaarde, u heeft geld nodig, u wilt graag in uw huis blijven wonen: het zijn allemaal redenen van mensen die hun huis verkopen en terug huren. Het lijkt heel spannend om uw huis te verkopen en terug te huren, maar u bepaalt zelf wat er gaat gebeuren. U kunt uw huis verkopen en terug huren bij vastgoedbedrijven. Zij kunnen uw deze diensten aanbieden door uw huis op te kopen en huur terug te vragen voor uw huis. Het vastgoedbedrijf krijgt de huur van uw huis en u kunt in uw eigen huis blijven wonen. Maar er zit nog een groot voordeel aan. Als u veel overwaarde heeft op uw huis kunt u de overwaarde ontvangen omdat u uw huis verkoopt. Wilt u meer weten over uw huis verkopen en terug huren? Dan kunt u terecht op de website van De Nationale Vastgoedportefeuille. 

 

Terug huren zonder zorgen 

Het lijkt heel onzeker om uw huis te verkopen en terug te huren maar er zijn geen risico’s. U verkoopt u huis aan een vastgoedbedrijf. Met dit vastgoedbedrijf kunt u afspraken maken en voorwaarden opstellen voor de verkoop van uw huis. U bepaalt de verkoopprijs van uw huis en de huurprijs wanneer u uw huis gaat huren. Na verkoop van uw huis kunt u gewoon in uw eigen huis blijven wonen zonder dat er iets hoeft te veranderen. Het vastgoedbedrijf zal voor het onderhoud zorgen van uw huis en u kunt bij hen terecht als bijvoorbeeld de cv-ketel vervangen moet worden. 

 

Genieten van uw overwaarde

Bij de verkoop van uw huis zullen ook afspraken gemaakt worden voor de verkoopprijs van uw huis. Binnen één werkdag nadat u heeft getekend bij de notaris krijgt u de gelden op uw rekening. U kunt hiermee de hypotheek afbetalen en genieten van de overwaarde. Als u geen hypotheek meer heeft kunt het geld gebruiken om met pensioen te gaan, op vakantie te gaan of iets te doen wat u altijd al had willen doen. Ondertussen kunt u in u eigen huis blijven wonen zonder dat er iets veranderd. 

Wilt u ook van uw overwaarde genieten door uw huis te verkopen en terug te huren? Voor meer informatie en contact kunt u terecht op de website van De National Vastgoedportefeuille. 

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen-en-terughuren/