Look up in wonder
Image default
Bedrijven

Outplacement Zwolle: ook hier geldt zeker geef nooit op

Handige outplacement Zwolle. De directie was zeer tevreden met het eerste deel van de sollicitatie. U en ik weten het maar al te goed, de volgorde is altijd hetzelfde. Na het eerste deel komt steevast het tweede deel. Laten we vooral niet het vele, goede werk van kantoor de Rode Kat vergeten. Hier volgen de toppers, de kanjers van kantoor de Rode Kat: Ed van de Grote Eng. Ad van de Kleine Aa, Ada van de Kok-van de Bik, Bok van de Bok-van de Geit. Outplacement Zwolle.

Als de nood het hoogst is, is de redding nabij

Outplacement Zwolle. En tot slot Mia van de Bal-van de Bol. Dit zijn de vijf managers van kantoor de Rode Kat. Zij geven alle vijf, stuk voor stuk, leiding aan een flinke afdeling. Het tweede deel van de sollicitatie bestaat uit een casus uit de gewone, dagelijkse praktijk. Namelijk het bezorgen van veevoer met een vrachtauto en alles wat daar bij komt kijken. Met de nadruk op alles. De twee chauffeurs, die bij het sollicitatiegesprek aanwezig waren rijden mee met mevrouw An van de Ham-van de Knar. Outplacement Zwolle.

Mevrouw van de Ham heeft veel aan haar goede rijopleiding

Outplacement Zwolle. An van de Ham-van de Knar uit het Limburgse Schin op Geul neemt plaats achter het stuur. En de twee chauffeurs nemen plaats op de stoelen van de bijrijders. Maar zover is het op dit moment nog lang niet. De eerste vraag die An van de Ham-van de Knar krijgt is in wat voor een vrachtauto heb je de rijlessen gevolgd. En dan gaat het helemaal niet om het merk van de vrachtauto, nee het gaat om de soort brandstof waarmee werd gereden. Het antwoord is diesel. Outplacement Zwolle.