Look up in wonder
Image default
Financieel

No cure no pay incasso – dat wilt u

Een no cure no pay incasso traject is een traject waarbij wij rekening houden met u. Incasseren wij niets, dan betaalt u ons niets. Bij van Loon Incasso Advocaten werken wij al geruime tijd op deze manier, omdat wij uw risico zo klein mogelijk willen maken. Andere advocatenkantoren werken vaak op uurbasis, waardoor u altijd kosten maakt. De stap naar een incassotraject is voor veel ondernemers echter al groot genoeg zonder al deze kosten. Wij willen deze stap dus kleiner maken bij Van Loon Incasso Advocaten. 

No cure no pay incasso traject starten

Wanneer u een no cure no pay incasso traject start bij Van Loon Incasso Advocaten beginnen wij met een buitengerechtelijk incassotraject. Dat betekent dat wij namens u een brief naar uw debiteur sturen waarin wij sommeren over te gaan tot betaling. Na de verstreken termijn sturen wij nog een herinnering. In veel gevallen is dit al genoeg om de vordering te incasseren, is dat niet het geval dan gaan wij over tot een gesprek waarin wij u advies geven over de vervolgstappen. Bij dit advies voorzien wij u ook van een kostenopgave. Pas wanneer u schriftelijk akkoord heeft gegeven, gaan wij over tot dagvaarding. 

Voordelen 

Vanaf het moment van dagvaarding worden de voordelen van onze werkwijze nog beter zichtbaar. In tegenstelling tot een incassobureau, wat iedereen mag starten, zijn wij een advocatenkantoor. Dit betekent dat wij verder mogen gaan dan een incassobureau, maar ook dat wij aan strenge eisen moeten voldoen. Omdat wij werken met het principe waarbij u pas hoeft te betalen als wij een oplossing hebben gevonden, werkt dit als een stok achter de deur en lossen wij het merendeel van alle zaken op. Zonder succes krijgen wij namelijk niet betaald. Een voordeel voor u en een uitdaging voor onze advocaten. 

Over ons

Wij zijn een gerenommeerd advocatenkantoor en wij hebben ons gespecialiseerd in incassozaken. Uit onderzoek blijkt dat veel ondernemers al snel opgeven om hun facturen betaald te krijgen. Dat is niet nodig. Wij helpen u namelijk graag en zijn bijna altijd succesvol. Kijk op onze website voor meer informatie.