Look up in wonder
Image default
Financieel

Een financieel adviseur uit Den Haag geeft uw onderneming advies op maat

Voor uw onderneming is het van essentieel belang dat uw financiën op orde zijn. Heeft u maar weinig tijd om dit zelf te doen of heeft u niet de kennis in huis om bijvoorbeeld een confrontatie met navorderingen of naheffingen zelf op te pakken? Neem dan een financieel adviseur van  Punt & Van de Weerdt uit Den Haag in de arm. Dit kantoor is in staat om u een full-service pakket aan te bieden tegen een aantrekkelijke prijs. Deze specialisten in Den Haag hebben maar één doel voor ogen: u laten scoren!

Het brede dienstenpakket dat aangeboden wordt

Van het opstellen van een jaarrekening tot het verzorgen van de aangifte van uw omzetbelasting: de specialisten van Punt & Van de Weerdt staan voor u klaar. Zij zijn met name gespecialiseerd in belastingadvies en geven u daarom advies op maat. Sterker nog: zij kunnen u en uw onderneming het hele jaar van dienst zijn met financiële en fiscale diensten. Zij luisteren naar uw situatie en dragen inventieve fiscale structuren aan en zoeken altijd naar optimale oplossingen. Heeft u een vrij beroep, bent u directeur, grootaandeelhouder, heeft u een klein, middel of groot internationaal bedrijf? Deze onafhankelijke, financieel adviseur uit Den Haag pakt het voor u op. Dit doen ze zelfstandig, maar soms ook samen met notaris, accountant of advocaat. Echter houdt hun dienstverlening daar niet op. Zij zijn er namelijk ook voor particulieren tot aan topsporters. Iedereen is dus welkom!

Maak een vrijblijvende afspraak

Bent u benieuwd wat een financieel adviseur uit Den Haag voor u kan betekenen? Neem telefonisch contact op met dit kantoor om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast is het ook mogelijk om een vrijblijvende afspraak in te plannen zodat u op uw gemak met een adviseur om te tafel kunt zitten. Met hun volledige dienstenpakket creëren ze voor u kansen en bieden ze een complete ondersteuning.

https://www.defiscalisten.nl/