Look up in wonder
Image default
Bedrijven

Geld investeren in vastgoed bij dé Europese marktleider in vakantiehuisjes

Bent u op zoek naar een betrouwbare en 100% veilige manier om uw geld te investeren? Dan is het een goed idee om te investeren in vastgoed van Center Parcs Vastgoed. Dit welbekende bedrijf is de marktleider in Europa als het gaat om lokaal toerisme. De experts van dit bedrijf zijn al meer dan vijftig jaar actief in het ontwerpen en verkopen van vakantiehuisjes in onder andere Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Door uw geld te investeren in vastgoed van dit bedrijf, kiest u voor een betrouwbare partner. U kunt er zeker van zijn, dat u uw geld op een veilige manier belegt. Ontdek meer over de mogelijkheden voor het investeren van geld in een vakantiehuis.

Profiteer van de verschillende voordelen

Hoe werkt dat, investeren in vastgoed bij dit grote bedrijf? U sluit als eerst een contract af voor het kopen van een vakantiehuisje in een van hun 284 domeinen. U kunt kiezen voor een bestaand vakantiehuis, of voor een huisje dat nog gebouwd moet worden. In het contract wordt uw keuze vastgelegd, als het gaat om de manier waarop u uw inkomsten wilt ontvangen. De eerste optie is een vast inkomen gedurende vijftien jaar van 4,5 procent op de aankoopprijs. De tweede mogelijkheid is het ontvangen van een variabele huur met een percentage van de totale huuromzet. De experts van dit bedrijf gaan graag met u in gesprek, zodat u de juiste keuze kunt maken. Zodra het contract is afgesloten, hoeft u zelf niets meer te doen aan het vakantiehuis. Center Parcs regelt het onderhoud en de verhuur van uw huis. In veel gevallen kunt u zelf ook zo nu en dan van een verblijf in uw vakantiehuis genieten.

Stel uw vragen aan een van de specialisten van dit bedrijf

Uw geld investeren in vastgoed is niet zomaar iets. Daarom is het belangrijk dat u zich laat begeleiden door iemand met verstand van zaken. Het team van Center Parcs Vastgoed helpt u graag gedurende het hele traject. Heeft u vragen over het investeren van geld in vastgoed van dit bedrijf? Dan neemt u eenvoudig en snel contact met ze op via hun website.