Look up in wonder
Image default
Bedrijven

Fietsen in het Sauerland bij Parkhotel Sauerland

Op ongeveer 300 kilometer van Utrecht vindt u het prachtige Sauerland, een van de mooiste gebieden in Duitsland. U heeft hier het gevoel ver van huis te zijn, maar dat valt in werkelijkheid dus wel mee. U kunt gewoon met de auto naar dit gebied afreizen. Een goed plan is het dan om ook uw fiets mee te nemen, want fietsen in het Sauerland is werkelijk prachtig. Het hele jaar door is het Sauerland mooi, maar fietsen in het Sauerland is vooral in het voorjaar en de zomer fantastisch.

Fietsen in het Sauerland

Omdat fietsen in dit gebied heel populair is zijn er meer dan genoeg fietsroutes. Er zijn in het Sauerland behoorlijk wat bergen te vinden, maar ook fietsen op vlakke routes is prima mogelijk. De langste fietsroutes in het gebied van de Sauerlandradring en de Bike Arena Sauerland. De laatste is een hele sportieve toch die meer dan 230 kilometer lang is. Een andere mooie route is de Möhnetal Radweg, waar u zo’n 4 uur over zult doen. Ook met gezinnen kunt u hier prima fietsen. Wat te denken van de Diemelradweg, 110 kilometer lang genieten. Neem hiervoor een dag of 2, 3 de tijd en neem gerust de kinderen mee.

Overnachten

Wanneer u hier gaat fietsen moet u natuurlijk ook een goede plek om te overnachten hebben. Daarvoor is Parkhotel Sauerland heel geschikt. Hier zijn twee vestigingen van, waarbij ze u met alle liefde en comfort zullen ontvangen. Parkhotel Sauerland zorgt ervoor dat u zich direct thuis voelt en kunt genieten van een heerlijke vakantie!

https://parkhotel-sauerland.com/fietsen-in-het-sauerland/