Look up in wonder
Image default
Dienstverlening

Direct een sarah pop op motor huren

Is er een vrouw die jij kan die 50 is geworden. En rijdt ze motor, dan heb je de ideale combinatie voor deze verrassende pop. Zet een sarah pop met motor bij haar in de tuin. Iedereen zal weten dat zij 50 is geworden. Heel leuk als zij zelf ook motor rijdt. Wil je ook een sarah pop op motor huren dan is dat mogelijk in heel Nederland. Het gaat om een grote opblaas motor met pop die je in de tuin kan zetten. Een leuke manier om te laten zien dat ze 50 is geworden. De sarah pop met motor zal zeker de aandacht van de buurt trekken.

Sarah pop op motor installeren

 

De sarah heeft blond haar en heeft een rode motor. De opblaas sarah met motor van wel 2,5 meter werkt op een opblaas pomp en is aangesloten met een stekker. Zit je vrouw, vriendin of collega dus graag op een motor en wordt zij 50 dan is dit een leuke en grappige manier om dat met haar te vieren. Je hebt een ruimte van 3,5 meter bij 2 meter nodig voor deze grote meid op de motor. Niemand zal missen dat de zij 50 is geworden. Denk eraan dat het opzetten van de sarah pop met motor ongeveer 5 minuten duurt.

Sarah pop met motor bestellen

 

De sarah pop is door heel Holland te huur en de sarah pop met motor komt zelfs met verlichting mis je haar niet in het donker. Ze is online te reserveren en zal de blikvanger van de buurt als zij staat. Wil je ook de sarah pop op motor huren. Ze kan geleverd worden door heel Holland en wordt standaard met verlichting geleverd. Deze sarah pop past ook goed bij iemand 50 wordt en motor rijdt? Kan jij deze vrouw die 50 gaat worden en wil je haar verrassen. Zorg voor een leuke verrassing met deze sarah pop op motor.