Look up in wonder
Image default
Dienstverlening

Kewodak: Specialist in daksystemen voor elk project

Kewodak, dé dakdekker in Gouda en omgeving. Met ruim 35 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in het repareren, renoveren en verduurzamen van platte daken. Het regelmatig onderhouden van uw dak is van groot belang om grote reparaties of vervanging te voorkomen. Kewodak kan u hierbij helpen en zorgt ervoor dat uw dak in goede staat blijft. Het kantoor van Kewodak is gevestigd op slechts 15 minuten afstand van Gouda en zij zijn werkzaam in de gehele Randstad.

Kewodak: Keuze uit diverse soorten daksystemen

Bij Kewodak hebben ze een ruime keuze aan verschillende daksystemen. Of u nu op zoek bent naar een bitumen dakbedekking, EPDM dakbedekking of een groendak, hier vindt u het allemaal. Ze begrijpen dat ieder project uniek is en andere eisen stelt aan het dak. Daarom hebben ze diverse soorten daksystemen in ons assortiment, zodat ze voor elke situatie de juiste oplossing kunnen bieden. Hun ervaren vakmensen staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een renovatie, bij Kewodak bent u verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. Neem contact met ze op en ontdek welk dak systeem het beste bij uw wensen past.

Vebidak

Dakdekkersbedrijf Kewodak is trots om elk jaar het certificaat van Vebidak te ontvangen. Vebidak is de landelijke branchevereniging voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven en vertegenwoordigt 70% van de totale omzet binnen de branche. Het lidmaatschap bij Vebidak is voor Kewodak van groot belang. Vebidak is namelijk een officiële werkgeversorganisatie die zich inzet voor een verantwoorde cao voor dakdekkersbedrijven. Daarnaast onderhoudt Vebidak intensieve contacten met de arbeidsinspectie, waardoor er bijgedragen wordt aan duidelijke en werkbare veiligheidseisen. Kewodak is al sinds 1986 aangesloten bij Vebidak en ontvangt jaarlijks de certificering. 

Meer informatie vindt u op de website van Kewodak.

https://www.kewodak.nl/