Look up in wonder
Image default
Dienstverlening

Bij dit bedrijf bestelt u zand in Rotterdam

Leverancier C Heuvelman & Zn BV is gevestigd in Krimpen aan den IJssel en is sinds 1919 leverancier van zand en andere bouwgrondstoffen in Rotterdam. Naast bouwgrondstoffen levert dit bedrijf ook producten en machines. Ook kunt u een loods bij hen huren van 3000m2. Deze is ideaal als bedrijfspand of opslagruimte. U bent bij deze specialist verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en via de website geeft u zelf eenvoudig aan hoeveel u van een product wilt bestellen. Daarom bestelt u zand, grond en andere bouwgrondstoffen bij dit bedrijf uit de regio Rotterdam en kunt u deze grondstoffen ook door hen laten afvoeren.

Diverse mogelijkheden bij deze leverancier

Of u nu uw woning of uw tuin gaat verbouwen, deze leverancier heeft de juiste materialen voor u. Denk aan zand, grind en grond die u kunt laten afvoeren bij dit bedrijf nabij Rotterdam. De leverancier van zand heeft een divers assortiment aan diverse bouwgrondstoffen. Denk bijvoorbeeld aan drainagezand, bomengrond of split. Bent u klaar met de verbouwing? Waarschijnlijk heeft u dan nog puin en groenafval liggen. Voor het laten afvoeren van overig materiaal en grond neemt u eenvoudig contact op met het bedrijf. U spreekt een tijd af en de specialisten komen het overschot aan materiaal op locatie ophalen om af te voeren naar het depot. Na een keuring wordt de grond eventueel opnieuw gebruikt. Zo wordt verspilling voorkomen.

Bestel de bouwgrondstoffen online

Wilt u gaan verbouwen en wilt u graag het materiaal wat u hiervoor nodig heeft eenvoudig online bestellen? Dat kan bij C. Heuvelman & Zn BV. Via hun website www.heuvelman-zand.nl vindt u het uitgebreide assortiment. Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan ontvangt u uw bestelling de volgende dag al bij u thuis of op de gewenste locatie. Ook voor de huur van machines en het gebruik van andere producten bent u hier op de juiste plaats. Wilt u gebruikmaken van de weegbrug van het bedrijf? Benader hen voor meer informatie en de tarieven.