Look up in wonder
Image default
Bedrijven

Dé leverancier waar u een tankoplegger op maat koopt

Wilt u een tankoplegger op maat laten bouwen, zodat u uw werkzaamheden efficiënter kunt uitvoeren? Dan is Van Spelden in Werkendam dé specialist voor u. Ze zijn actief als leverancier in reinigingsmaterieel voor de industrie, zoals tankopleggers en -aanhangwagens, maar ze zijn ook werkzaam als verhuur waar u een hogedrukreiniger kunt huren. Bij hen vindt u kwaliteit, duurzaamheid, flexibiliteit én maatwerk. Ze denken graag met u mee om tot een oplossing op maat te komen!

Tankopleggers van DIJKSTRA®

Bij Van Spelden in Werkendam kunt een tankoplegger van DIJKSTRA® aanschaffen. Deze opleggers staan bekend om de goede kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze opleggers en aanhangwagens worden volledig in Nederland geproduceerd. Ze leveren de volgende soorten opleggers:

  • Tankopleggers voor chemicaliën
  • Tankopleggers voor levensmiddelen
  • Druk/vacuümtankopleggers

Wat voor oplegger u ook zoekt, deze expert bouwt ze volgens de nieuwste technieken en voorschriften. U bent dus te allen tijde verzekerd van een topproduct als u daar een oplegger aanschaft. U kunt hen ook inschakelen voor onderhoud en reparaties aan uw huidige oplegger. Ze bieden ook reinigingsmaterieel te huur aan. Zo zijn ze actief als verhuur van onder andere een hogedrukreiniger. U heeft de keuze uit verschillende waterstralen, van 500 tot 2500 bar. Dankzij het diverse aanbod van deze expert vindt u ongetwijfeld het reinigingsmaterieel dat u zoekt!

Laat een oplegger bouwen die bij uw wensen past

Wilt u een tankoplegger kopen? Of bent u geïnteresseerd in deze verhuur om een hogedrukreiniger te huren? Deze specialist helpt u hoe dan ook graag verder. Ze ontwikkelen met plezier een oplegger die bij uw werkzaamheden past en denken graag met u mee over praktische oplossingen voor uw bedrijf. Bent u benieuwd naar wat zij voor u kunnen betekenen? Of heeft u nog wat vragen voordat u in zee gaat met deze expert? Neem dan snel contact met ze op en ontdek alle voordelen.