Look up in wonder
Image default
Bedrijven

De dikste custom sneakers vind je op Sneakerplaats.com

Custom sneakers zijn er in vele soorten en maten! Op de website van Sneakerplaats.com hebben wij hier een hele pagina voor ingericht, waar jij alle informatie kunt vinden over customs sneakers en ook de dikste customs kunt bekijken. We hebben geprobeerd om veel foto’s toe te voegen, zodat jij met open mond naar deze pareltjes kunt kijken.

Populairste sneakers om te customizen

De populairste sneakers om te customizen zijn toch wel de Nike Air Force 1, maar ook zeker de Nike Air Max 1 mag niet achterblijven. Hiervan hebben wij een aantal hele dikke customs die wij op onze socials hebben geplaatst op deze pagina geplaatst, om jou zo de dikste customs te laten zien.

Nike by You

Daarnaast hebben wij ook een stuk geschreven over de Nike by You optie. Ik weet niet of jullie hier al bekend mee zijn? Maar Nike heeft een eigen customize programma, waarbij jij via de website van Nike je eigen sneakers kunt samenstellen. Hier kun jij jouw favoriete model kiezen en dan zelf de materialen en kleuren bepalen om zo jouw perfecte sneaker te ontwerpen. Hoe vet is dat?! Check de links naar deze Nike by You opties op deze pagina op Sneakerplaats.com

Custom sneakers kopen

Daarnaast is het ook mogelijk om custom sneakers te kopen. Dit kun je doen door zelf een opdracht te geven aan een customizer die ze dan voor jou kan gaan maken, maar je kunt bijvoorbeeld ook een oproep doen op ons sneakerforum. Hier is de topic “Sneaker find & search” gemaakt om zo jouw paartje sneakers te vinden waar je naar op zoek bent.

Dus mocht jij geïnteresseerd zijn in custom sneakers, bekijk dan vooral deze “custom sneakers” pagina op Sneakerplaats.com Daarnaast kun je natuurlijk altijd nog even verder kijken op deze website, aangezien wij natuurlijk nog veel meer leuke content hebben, zoals al onze Sneakerplaats interviews met sneakerfreaks uit binnen- en buitenland.

Houd de socials van Sneakerplaats in de gaten

Daarnaast posten wij heel erg vaak custom sneakers op onze socials! Dus hou vooral ook onze social media kanalen (Facebook en Instagram) in de gaten @sneakerplaats.

https://sneakerplaats.com/custom-sneakers/