Look up in wonder
Image default
Kinderen

Voor de leukste kleertjes, speeltjes, spenen en wiegjes moet je in de online babywinkel zijn

De online babywinkel van Ikenmijnmama is gespecialiseerd in duurzame, verantwoorde cadeaus van de beste kwaliteit. Als je op zoek bent naar het perfecte kraamcadeau, dan kun je er altijd wel iets vinden. Ze vinden het belangrijk om producten te verkopen die gemaakt zijn van de beste materialen die niet toxisch of irriterend zijn voor het kind, of de mama. Een voorbeeld daarvan is de BIBS speen die je kan kopen. Dit is een speen die gemaakt is van 100% natuurlijk rubber, waardoor het fijn aanvoelt en de zuigreflex van de baby verbetert.

Een gevarieerd aanbod

In de online babywinkel kun je producten kopen voor de baby en voor de mama. Voor handige cadeaus kun je bijvoorbeeld denken aan een borstkolf, autostoel, wieg of andere meubels die het leven met een zuigeling makkelijker maken. Daarnaast zijn er natuurlijk ook een heleboel leuke producten te vinden. Denk daarbij aan kleertjes, dekentjes, wikkeldoeken, speelgoed en sieraden voor de kleine. Als je niet kunt kiezen, dan kun je altijd een BIBS speen kopen, want dat is zowel leuk als praktisch.

Leuk speelgoed

Baby’s en kleine kinderen zijn vaak het meest onder de indruk van simpele speeltjes die een aantrekkelijk gevoel hebben of geluid maken. Daarom kun je in de online babywinkel van Ikenmijnmama allerlei knuffeltjes, kraakdoekjes, rammelaars en bijtringen kopen. Net als een BIBS speen die je kan kopen, zijn ook deze producten gemaakt van duurzame en veilige materialen. Er is bijvoorbeeld een enorm aanbod aan houten speelgoed beschikbaar.

Als je vragen hebt, neem dan contact op

Zo gauw je weet wat je wilt kopen – een BIBS speen, speelgoed, kleertjes of ander cadeau – dan kun je het product simpelweg in de online babywinkel bestellen. De producten worden binnen een paar dagen bij jou thuis bezorgd. Het kan natuurlijk zijn dat je vragen of twijfels hebt. In dat geval kun je natuurlijk contact opnemen met de vriendelijke klantenservice.