Look up in wonder
Image default
Kinderen

Stop met je zoektocht naar een kinderopvang in Rotterdam, kijk eens bij De Groene Tuin

 

De Groene Tuin is een kinderopvang in Rotterdam die met alle aandacht, liefde en leerzaamheid kinderen verwelkomd, amuseert en bezighoudt met leerzame activiteiten.

Ben je op zoek naar kinderopvangen in Rotterdam? Dan ben je bij De Groene Tuin echt op de juiste plaats. De Groene Tuin zorgt voor een veilige en stimulerende omgeving. De goede sfeer in de groep zorgt voor een veilig gevoel. Bovendien zorgt dat voor een stimulerende werking om te groeien en te leren. Bij de Groene Tuin voelt iedereen zich thuis en welkom. De fijne omgeving zorgt voor een warme verwelkoming en verblijf. 

Leerzaamheid, zelfstandigheid en veiligheid allemaal te vinden bij De Groene Tuin 

De Groene Tuin bemoedigd kinderen aan om zoveel mogelijk te willen leren. De Groene Tijd leert de kinderen om met andere kinderen om te kunnen gaan in verschillende soorten groepen. Ook leert De Groene Tuin de kinderen om te kunnen omgaan met regels. Dit soort uitdagingen zorgt ervoor dat de kinderen zelfstandigheid en discipline opgeleverd krijgen.

De Groene Tuin is de juiste omgeving om als kind optimaal kunnen ontwikkelen

De Groene Tuin zal ervoor zorgen dat de kinderen veel zelfvertrouwen opbouwen die essentieel is om op twee benen te kunnen staan. Bovendien kunnen de ouders dankzij de Groene Tuin de kinderen een kans geven om zelfstandig te kunnen zijn en om te ontwikkelen als kind zijnde. De Groene Tuin is hier de juiste omgeving voor, omdat De Groene Tuin alles biedt wat essentieel is aan de mentale, psychische en sociale ontwikkeling van de kinderen. 

De Groene Tuin helpt de kinderen met het ontwikkelen van de cognitieve en de emotionele vaardigheden. Twee zeer belangrijke en onmisbare factoren die door en door ontwikkeld moeten worden. Bij de Groene Tuin worden constant de juiste leerzame oefeningen gegeven om dit te ontwikkelen.