Look up in wonder
Image default
Auto's en Motoren

Je auto makkelijk schoonhouden met de rubberen mat

Met een afstotende rubberen mat maak je een auto niet meer vuil en geniet je dagelijks weer van je schone auto. Uiteraard voorkom je het niet dat je een keer met vieze schoenen in je auto stapt, maar niets is er zo vervelend als al het vuil en het vocht dat in de auto gaat zitten. Je hebt hier helemaal geen zin in en geen tijd voor om het schoon te maken en daarbij komt ook nog dat het je misschien helemaal niet eens lukt om het schoon te krijgen. Het stof neemt namelijk het vuil en het vocht in zich op en het is niet te voorkomen of terug te draaien. Door een rubberen mat in de auto te leggen, kan je ervoor zorgen dat het helemaal niet eens hierin wordt opgenomen en je dit gemakkelijk met een doekje kunt afvegen. 

Een rubberen mat heeft veel voordelen

Het schoonhouden van een auto was nog nooit zo makkelijk als met een rubberen mat. Je kunt de matten bij iedere stoel neerleggen en daarnaast is er ook  nog een mogelijkheid om deze in de kofferbal te leggen. Dat laatste is ook zeker aan te raden, omdat daar vaak boodschappen en andere zaken in worden vervoerd. De rubberen mat bij de voeten van alle passagiers is ook erg handig, omdat dit ervoor zorgt dat alle vuiligheid die schoenen met zich meebrengen gemakkelijk weer uit de auto te verwijderen zijn. 

Anti slip en schoonmaken

De rubberen mat beschikt over een anti slip mat aan de onderzijde, waardoor de matten ook niet kunnen verschuiven. Het rubber kan tegen heel veel soorten schoonmaakmiddelen, waardoor je de matten zelf makkelijk kunt schoonmaken. Uitkloppen zet ook al veel zoden aan de ijk. Dat doe je makkelijk thuis of bij een wasstraat. Houd jij je auto ook schoon?