Look up in wonder
Image default
Dienstverlening

Een ontspannen tijd in hotel Wageningen

Verblijven in een hotel, daar zijn tal van redenen voor. Het kan zijn dat je vanwege werk of vakantie in een hotel moet slapen. Ook kan je voor ontspanning tijd doorbrengen in een hotel. Een hotel Wageningen is de ideale omgeving voor iedereen om een fijne tijd te hebben, ongeacht de reden van jouw verblijf. Je verblijft in een luxe hotel, waar alle comfort jou gegund wordt. In de bosrijke omgeving kun je ook tot rust komen, terwijl je geniet van de natuur. Verblijven in een hotel Wageningen is een geweldige keus voor iedereen die wilt genieten en ontspannen in stijl. Je hebt ook ruime keus in faciliteiten en activiteiten buiten het hotel.

 

Geniet van de geweldige faciliteiten in een hotel

Een hotel kan geen comfort bieden zonder de benodigde faciliteiten. Om deze reden zul je in een hotel Wageningen merken dat er erg veel aandacht is voor alle voorzieningen. In een stijlvol gemeubileerd restaurant kun je genieten van heerlijke gerechten die klaar worden gemaakt door een ervaren chef. Er zijn uitstekende buffet mogelijkheden, maar als je geen gebruik van het buffet wilt maken, gebruik dan de life cooking optie. De chef-kok maakt dan op jouw verzoek gerechten klaar. Wil je in de ochtend liever een gebakken eitje of een pannenkoek? De chef-kok maakt dit allemaal klaar. Ook aan ambiance wordt er gedacht. Daarom kun je van elke maaltijd genieten op het terras. Er wordt heerlijk achtergrondmuziek afgespeeld en voor ultieme comfort zijn er ook grote loungekussens aanwezig.

 

Op avontuur buiten het hotel

Verblijven in een hotel Wageningen gaat niet alleen om een fijne ervaring in het hotel. Wanneer je buiten bent wil je ook graag een fijne tijd hebben. Een bezoek aan het Ouwehands dierenpark is dan een top idee. Je kunt in het dierenpark alle dieren bekijken, maar ook over de dieren leren. Zo wordt jouw tijd buitenshuis ook nog eens leerrijk. Bezoek de website van www.wicc.nl voor meer informatie.