Look up in wonder
Image default
Dienstverlening

Een glazen vloerluik voor een stijlvol interieur

Wilt u uw interieur een unieke, vooruitstrevende look geven? Dan is een glazen vloerluik ideaal! Als u de ingang van een ondergrondse ruimte of gewoon uw kelder ook op het vlak van uitzicht wilt verbeteren, dan is een vloerluik uit glas zeker een goed idee. Maar wat zijn precies de voordelen van zo’n vloerluik? Hieronder leest u meer!

 

Waarom u moet kiezen voor een glazen vloerluik in huis

Steeds meer mensen zien de waarde in van een modern en strak interieur en daar komt ook het gebruik van glas bij kijken. Van glazen deuren tot verlichting en zelfs wanden, dit materiaal heeft tal van voordelen: het brengt meer licht in huis, zorgt voor een ruimtelijke sfeer en geeft uw interieur daarbij een moderne look. Ook vloerluiken uit glas worden steeds populairder. Hieronder leest u waarom!

 

1. Een hypermodern design

Is uw interieur toe aan een opkikker en wilt u er wat modernere elementen aan toevoegen? Kies dan voor een vloerluik uit glas! Als u een ondergrondse ruimte heeft, zoals een kelder, dan lijkt een houten vloerluik misschien de meest voor de hand liggende optie. Voor een moderne look kiest u echter beter een variant uit glas: zo past het luik goed bij de rest van het interieur en ziet het geheel er minder klassiek uit!

 

2. Een maatwerk vloerluik in uw interieur

Daarbij kunt u uw glazen vloerluik ook gemakkelijk op maat laten maken. Afhankelijk van uw budget, de beschikbare ruimte in de kamer en natuurlijk de grootte van de opening in de vloer zal een ander luik van toepassing zijn. Dankzij maatwerk bent u zeker dat het vloerluik als gegoten past en dat heeft zowel functionele voordelen als voordelen voor de uitstraling van uw interieur!

 

3. Duurzame en veilige vloerluiken

Een laatste voordeel van glazen vloerluiken is dat ze tegenwoordig erg goed beveiligd zijn, mede dankzij het gebruik van een aluminium of stalen omlijsting. Dit vormt een goede basis voor een vloerluik dat lang meegaat, modern oogt en daarbij veilig bewandeld kan worden. Overtuigd van de meerwaarde van een glazen vloerluik? Neem dan contact op met uw speciaalzaak en laat u adviseren!