Look up in wonder
Image default
Particuliere dienstverlening

Een aangepaste auto, veilig én comfortabel

Wanneer u in een rolstoel zit of moeilijk ter been bent kan een auto een enorm obstakel voor u zijn. Toch wilt u waarschijnlijk wel van de vrijheid genieten die andere autogebruikers ervaren. De experts van Anders Autotechniek zorgen dat u met een aangepaste auto weer met plezier de weg op gaat. Met veiligheid en comfort als kernwaarden zorgen deze monteurs dat u uw vrijheid weer terugkrijgt.

Inbouw autoaanpassingen

Anders Autotechnieken is de specialist in Den Haag voor uw aangepaste auto. Wanneer u uw auto onder handen laat nemen door deze garage, dan kunt u uw rolstoel overal met u meenemen in uw wagen. Hierdoor bent u vrij om overal te gaan waar u wilt. Dit kan worden bereikt door de auto te laten knielen, waarbij de aangepaste auto aan de achterkant zakt, of door een lange oprijplaat aan de wagen toe te voegen. De mogelijkheden houden hier niet bij op. U moet natuurlijk ook nog het voertuig in. Een speciale stoel helpt hierbij. Niet alleen kan de stoel worden aangepast zodat deze draait, u kunt hierbij ook denken aan instelbare hoogte en verplaatsing naar voren en achteren. Wanneer u nog steeds moeite heeft met het verkeer zien, hebben we speciale autostoelverhogers voor volwassenen. Zijn de pedalen moeilijk te bereiken, of zijn uw benen niet in staat om deze betrouwbaar te bedienen? Dan kunnen de monteurs van Anders Autotechniek een volledige handbediening in uw auto.

Uw veiligheid staat voorop

Uw veiligheid, en die van de andere weggebruikers, staat voorop bij het aanpassen van uw auto. De monteurs van Anders Autotechniek zijn experts in het maken van de aanpassingen. Zij zorgen dat het betrouwbaar, veilig en comfortabel voor u is om in uw wagen te stappen en op pad te gaan. Dit is stukken veiliger dan wanneer u zelf op het internet sets besteld: de autosets van Anders Autotechniek worden op maat gemaakt waardoor het naadloos past in uw auto, en daardoor optimaal veilig is.