Look up in wonder
Image default
Particuliere dienstverlening

Auto detailing voor alle auto’s

Als u het uiterlijk van u auto wilt updaten, kies dan voor auto detailing. De specialist in Rotterdam biedt u de mogelijkheid tot veel verschillende soorten wrappingfolie, in diverse kleuren en effecten. Al deze soorten folie, waaronder blinderende folie, worden vakkundig aangebracht voor een optimaal resultaat. Als u deze specialisten inschakelt, dan weet u zeker dat er geen luchtbellen ontstaan.

De verschillende mogelijkheden van auto detailing

Heb u interesse in de mogelijkheden van auto detailing? Technicolor Car Care uit Rotterdam biedt deze dienst aan, met als doel: het perfectioneren van het uiterlijk van uw auto. Dit kunt u zonder al te hoge kosten doen, door de auto te detailen, poetsen of polijsten. Daarnaast biedt deze specialist ook de mogelijkheid om u auto te laten wrappen. Hiermee geef u een optimale look aan u auto met een unieke kleur of effect, zoals metallic of gematteerd. Auto detailing geeft u vele mogelijkheden tegen scherpe prijzen, zeker wanneer u dit laat doen door deze specialist uit Rotterdam.  U hebt hier de keuze uit drie verschillende behandelingen op het gebied van auto detailing:

  • Pro Detailing
  • Exclusive Detailing
  • Showroom detailing

Alle behandelingen van auto detailing hebben verschillende voordelen en zijn zeker geschikt voor de liefhebber die zijn of haar auto graag mooi houdt en alles uit zijn of haar budget wil halen.

Andere services zoals een meubelspuiterij van deze specialist

Bent u van plan om een of meerdere projecten te starten in en rondom huis? Deze specialist is naast auto detailer namelijk ook een gecertificeerde meubelspuiterij. Als gediplomeerde meubelmaker beschikken zij over jarenlange ervaring in verschillende disciplines. Hun specialisten kunnen u zo optimaal helpen. Uiteraard staat de kwaliteit van service hoog in het vaandel en zorgen zij bij iedere opdracht dat u tevreden bent. Wilt u gebruikmaken van een van de diensten van deze specialist? Bekijk dan het aanbod online en neem contact met hen op voor een afspraak.