Look up in wonder
Image default
Particuliere dienstverlening

Dit bedrijf heeft een geschiedenis in de verkoop van Widex hoortoestellen in Nederland

Wanneer u naar een audicien gaat, wilt u er zeker van zijn dat u de beste zorg ontvangt voor uw gehoor. Het is dan fijn als u naar een bedrijf gaat dat al jarenlang ervaring heeft en die doorgeeft aan nieuwe collega’s. Van Gent Hoortoestellen in Vlaardingen is zo’n bedrijf. In de winkel in regio Rotterdam staat een team van ware professionals voor u klaar om u te adviseren over gehoorbescherming. Ook voor de beste hoortoestellen van Nederland, van het merk Widex, komt u naar deze speciaalzaak. Dit bedrijf onderscheidt zich van anderen door de uitstekende klantenservice en gedegen kennis.

U kiest bij deze specialisten uit vele merken hoortoestellen

In Nederland worden veel typen hoortoestellen vergoed vanuit de zorgverzekering, zoals die van het merk Widex. Deze zijn dan ook te verkrijgen bij Van Gent Hoortoestellen. Het bedrijf heeft nog meer merken in het assortiment. Denkt u hierbij onder andere aan:

  • Phonak
  • Resound
  • Oticon

Als u een bezoek brengt aan de winkel, wordt er vrijblijvend een hoortest gedaan om uw situatie in kaart te brengen. Aan de hand daarvan bespreken de audiciens met u welk type hoortoestel zij het meest geschikt achten. Uiteraard ligt de uiteindelijke keuze volledig bij u. Dit geldt ook wanneer u de speciaalzaak voor gehoorbescherming dichtbij Rotterdam bezoekt. Er is een divers assortiment aanwezig in de winkel, maar het is ook mogelijk deze bescherming op maat te laten maken. Dat is prettig wanneer u een beroep heeft waar hard geluid veel voorkomt.

Stel al uw vragen rondom uw gehoor aan deze experts

Bij het bezoeken van deze winkel, wordt u warm ontvangen door de professionals die er werkzaam zijn. Ze helpen u graag bij de zoektocht naar de ideale hooroplossing. Of u nu voor hoortoestellen van Widex gaat, die gezien worden als de beste van Nederland, of gehoorbescherming zoekt voor een feest in Rotterdam; u vindt het allemaal in deze speciaalzaak. Kijk op hoortoestellen-vangent.nl en maak een afspraak.