Look up in wonder
Image default
Entertainment

Waarom vloerstickers gebruiken?

De aandacht van vloerstickers ligt erg hoog. Je merkt het misschien bijna nooit, maar het merendeel van de mensen is het gewend om naar onder te kijken tijdens het lopen. Mensen kijken bijvoorbeeld bij het trap lopen ook vaak naar onder, zodat ze weten hoe hoog ze de stappen moeten zodat ze niet struikelen. Omdat mensen vaak naar onder kijken biedt dat natuurlijk kansen aan om reclame te maken, want vloerstickers zijn niet te missen of te vermijden, want je loopt er letterlijk overheen. In deze korte blog lees je het doel van vloerstickers.

Waarvoor gebruik je vloerstickers?

Je kan vloerstickers voor verschillende zaken inzetten en niet alleen voor reclame en promotie doeleinden, hieronder hebben we er een aantal op een rijtje gezet.

Beweegwijzing

Je kan vloerstickers ook inzetten voor een meer functionele functie zoals het wijzen van de weg, je kan bijvoorbeeld een looproute aangeven bij scholen, winkelcentra, winkels, bedrijven en beurzen. Dit wordt vaak gedaan zodat mensen de weg makkelijker weten te vinden.

Decoratie

Je kan vloerstickers ook inzetten als decoratie om de sfeer van een kamer of gebouw fijner te maken voor mensen. Er is niets leuker dan een vloer die perfect aansluit bij je bedrijfsimago, visie, merk of evenement.

Reclame en promotie

Zoals je hierboven hebt gelezen, zijn vloerstickers ideaal om te adverteren. Niet alleen op de trap, maar ook op de gewone verdieping. Overweeg om speciale promoties, thema-advertenties of productdisplays te promoten. Voor dergelijke promoties kun je gebouwen of andere locaties mooier decoreren. Het is geweldig om de vloer aan te passen aan het thema en meer aandacht te trekken voor deze actie! Vloerstickers op maat maken en geheel naar eigen wens worden

https://endlessbranding.com/vloersticker/