Look up in wonder
Image default
Entertainment

Mannenstyle is de site voor mannen in 2023!

Hét online magazine speciaal voor mannen! Voor vrouwen zijn er eindeloos veel websites en blogs te vinden op het web, maar ook de moderne man is tegenwoordig geïnteresseerd in de laatste lifestylenieuwtjes. Mannenstyle.nl geeft hier gehoor aan. Wekelijks verschijnen er artikelen over interessante onderwerpen zoals sport, travel, fashion, events, food en nog veel meer. Wat u kunt verwachten van de verschillende onderwerpen? U leest het hier.

Klik op onderstaande afbeelding om direct naar de website van Mannenstyle te gaan:

Mannenstyle.nl

Lifestyle en entertainment

Bij de rubriek lifestyle en entertainment kunt u echt over van alles lezen. Onderwerpen zoals het laatste voetbalnieuws, de beste films die u gezien moet hebben en de mooiste auto’s komen hier voorbij. Maar ook artikelen over bijvoorbeeld de meest romantische cadeau’s voor haar of tips voor in het gokhuis kunt u hier lezen. Leuk om hier eens doorheen te struinen. Het is van alles wat!

Travel

Bent u een echte reiziger? Dan is ook de reisrubriek de juiste plek voor u. Op mannenstyle.nl worden de meest luxe hotels, de mooiste stranden en de gekste Airbnb’s in binnen- en buitenland besproken. Of gaat u voor de eerste keer kamperen of een mooie roadtrip maken? Ook tips voor deze reizen komen aan bod. Staat er al een getaway gepland? Een korte skivakantie, avontuurlijke reis of heerlijke zonvakantie? Bij Mannenstyle kunt u genoeg inspiratie opdoen.

Fashion

Ook voor de stijlvolle man valt er genoeg te lezen. De nieuwste modetrends, releases en een overzicht van de meest trendy kledingwebshops en winkels voor mannen.

Elke gelegenheid vereist natuurlijk een andere outfit. Een goede outfit voor een avondje uit, voor naar het werk of voor de volgende bruiloft die op de planning staat. Mannenstyle geeft u ideeën voor deze looks en allerlei tips op het gebied van mode. Zo bent u altijd up to date van het laatste modenieuws.

Electronics

Voor de nieuwste innovaties en trends op elektronisch gebied bent u bij Mannenstyle ook aan het goede adres. Denk hierbij aan de nieuwste gadgets, games en interessant technieuws. Zoals ’s werelds eerste foldable MicroLED-tv of een uitgebreid artikel over de nieuwste Iphone die in aantocht is. Maar ook de laatste tips en tricks op het gebied van elektronica, software updates en verschillende apps worden uitvoerig besproken.

Food, Drinks & Events

Lekker eten en drinken, dat hoort natuurlijk bij een echte bourgondische levenstijl. Bijzondere recepten, lekkere drankjes en alcoholische versnaperingen. De mooiste restaurants en leukste hotspots van het moment. Het wordt allemaal gedeeld op Mannenstyle. En niet alleen voor in Nederland… Ook als u op vakantie bent, kunt u Mannenstyle raadplegen op zoek naar de meest culinaire plekjes in het buitenland. Altijd handig!
Als laatste kunnen de festivals en evenementen natuurlijk niet ontbreken. Bij Mannenstyle vindt u ontzettend veel artikelen en reviews over de leukste festivals die op de planning staan. Bent u niet echt een festivalganger? Dan worden er nog genoeg andere evenementen besproken. Een lekkere social brunch bijvoorbeeld, het zoveel jarig bestaan van dat heerlijke sterrenrestaurant of weer een heel ander evenement speciaal voor developers. Het gaat om evenementen in de breedste zin van het woord!

https://mannenstyle.nl/