Look up in wonder
Image default
Woning en Tuin

Waarom kiezen voor COREtec PVC?

Een COREtec PVC vloer is de beste pvc-vloer als we naar de duurzaamheid kijken. De COREtec pvc vloer is gemaakt van gerecycled hout, bamboe, gebrande kalk en de beste kwaliteit pvc. De vloer is 100% waterproof. Dat maakt de vloer geschikt om in natte ruimtes te gebruiken. Wanneer de vloer aan water wordt blootgesteld, zal deze vloer niet opzwellen. Ook zal een COREtec pvc vloer niet uitzetten of krimpen. Wanneer een COREtec pvc vloer vuil is, kan hij eenvoudig worden schoongemaakt. U kunt de vloer dweilen met lauw tot warm water. Als de vloer echt vuil is en het vuil er niet in keer afgaat, kunt u in het lauwe water een scheutje schoonmaakazijn doen. Gebruik nooit kokend water want, dan kan de vloer onherstelbaar beschadigd worden. Het beste kunt u de vloer schoonmaken met een stofwisser.

De kwaliteit van een pvc-vloer.

Het is vooral de dikte van de toplaag dat de kwaliteit van de vloer bepaald. De toplaag wordt ook wel als beschermlaag aangeduid. De toplaag varieert tussen de 0,3 tot 0,7 mm. In de praktijk wordt meestal een dikte van de toplaag tussen de 0,4 en 0,55 millimeter toegepast. Over het algemeen kunt u ervan uitgaan dat hoe dikker de toplaag is, hoe slijtvaster de vloer is.

Het uitzoeken van een geschikte vloer.

De COREtec pvc vloer is tegenwoordig ongekend populair. Wanneer u gaat kijken naar een geschikte vloer, dan zult u zeker uitkomen bij de COREtec pvc vloer. Deze vloer heeft veel voordelen ten opzichte van andere materialen die voor vloeren gebruikt worden. Omdat er onderin kurk wordt gebruikt, zijn de COREtec pvc vloeren bijzonder geluiddempend. Dat is niet alleen goed voor u, maar ook voor de onderburen, als u die heeft. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen, omdat ze voorzien zijn van een kliksysteem dat niet gelijmd hoeft te worden.

Wat is COREtec XL-End?

Bij COREtec XL-End vloeren worden hoogwaardige producten gebruikt om zo de schoonheid van authentieke designs te voorzien. Door gebruik te maken van extra lange planken van de XL-end collectie wordt een exclusief ruimtegevoel in uw woning tot stand gebracht. U kunt daardoor een kleine ruimte optisch groter laten lijken. De planken brengen door de uitstraling het gevoel in de ruimte naar een hoger niveau. Zo’n vloer is bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Omdat ze watervast zijn, worden ze ook in een badkamer en keuken toegepast. De te gebruiken planken hebben een lengte van 2,10 meter en een dikte van 15 mm. De slijtlaagdikte bedraagt 0,8 mm.

Wat is een CERAtouch vloer?

Binnen de serie van de pvc-collectie COREtec is CERATOUCH de nieuwste vloer. In de CERATOUCH-collectie heeft men een combinatie gemaakt van het comfort van een zachte klik pvc-vloer, de zeer sterke eigenschappen van een COREtec pvc vloer en een echte keramische tegel. Door de structuur en de matte uitstraling van de COREtec CERATOUCH tegels lijkt de aangelegde vloer op echte tegels. U kunt, wanneer u zo’n vloer wilt hebben, kiezen uit drie verschillende maten en 9 verschillende uitvoeringen. Dus ook bij dit type vloer heeft u keus genoeg. Dankzij de afwerking van de tegels ziet u praktisch geen verschil tussen een echte houten of stenen vloer. Door de smalle voegen lijken ze nog meer op aangebrachte keramische tegels. Deze vloer is bijzonder sterk en daarom zeer geschikt om op die plaatsen te gebruiken die veel belopen worden.

Waarom wilt u een COREtec The Naturals pvc vloer hebben?

Wanneer u op zoekt bent naar een vloer die duurzaam, realistisch oogt en stil is, dan is deze vloer zeker geschikt voor u. Door de prachtige houtdesigns, die stijlvol zijn aangebracht, wordt zo’n vloer de blikvanger in uw kamer. De stijlvolle structuur van deze vloeren lopen mooi in elkaar over. Omdat ze zo mooi overlopen, wordt een uitzonderlijk mooi geheel gecreëerd. Met The Naturals collectie heeft men een nieuwe trendsetter voor wat betreft pvc vloeren. Er kan hierbij uit veel verschillende kleuren worden gekozen. Wanneer u een kleur moet kiezen, kunt u er altijd een nemen die bijzonder geschikt is om bij uw interieur te gebruiken.

https://mijnvloeropmaat.nl/