Look up in wonder
Image default
Woning en Tuin

Vloertegels in je woonkamer: een tijdloze keuze

Er zijn veel verschillende opties als het gaat om vloeren in je woonkamer. Van tapijten tot houten vloeren, tegels en vinyl, elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Een slimme keuze is om te gaan voor een tijdloze soort vloer, iets dat een langere tijd goed, maar ook leuk blijft. Hieronder vertellen we je over verschillende redenen waarom het een goede keuze is om te gaan voor vloertegels in je woonkamer.

 

Duurzaamheid en onderhoud 

Vloertegels zijn een duurzame keuze, omdat het jarenlang meegaat. Vloertegels slijten niet snel, ze zijn bestand tegen krassen en vlekken en het is gemakkelijk om schoon te maken met bijvoorbeeld een vochtige doek. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een houten vloer. Ook is het mogelijk om een vloerverwarming aan te leggen onder de vloertegels. Fijn voor de koude wintermaanden, maar ook een vorm van energiebesparing. Het bespaart tot 20% energie, in tegenstelling tot het verwarmen van je huis door middel van een cv-ketel. Ook zijn vloertegels geschikt voor het gebruik in vochtige ruimtes. Zo kan je de tegels bijvoorbeeld doortrekken naar je keuken wat zorgt voor een eenheid in je huis.

 

Stijl en ontwerp

Een ander voordeel van vloertegels in je woonkamer, is dat het helemaal naar je eigen stijl te ontwerpen is. Kleur, vorm, maat en patronen, alles naar jouw zin. Tegels die eruitzien als houten vloeren, of tegels met een marmeren look. Van alles is mogelijk! Tegels zijn dus super uniek, je kan het helemaal naar jouw wens personaliseren. Zo is het een kleine kans dat je jouw gepersonaliseerde vloertegels tegenkomen bij iemand anders in huis.

 

 

Conclusie is dus dat vloertegels in je woonkamer, praktisch, makkelijk schoon te maken, flexibel, duurzaam en te personaliseren zijn. Eén en al voordelen! Dus waar wacht je op? Ga voor vloertegels in je woonkamer!

https://www.vlagsma.nl/vloertegels-woonkamer/